Atak Na Trelis

Status
Zamknięty.

Pavelot

New Member
Mam pewien problem w Gothicu. Otóż chce zaatakować Trelis z Tylerem i Finley'em z Nemory. Ruszamy do ataku, ale imiona bądź podpisy orków (np. Wojownik) pokazane są na zielono. Jak ich atakuje to muszę pierwszego orka dobić, żeby była walka na śmierć i życie. Potem już ich kolory zmieniają się na czerwone. Po długiej walce zdobywam zamek. Jednak wciąż gra muzyka do walki, mimo że wszyscy orkowie zostali pokonani. Finley stoi przed tronem Vaka w pozycji bojowej. Zagaduje do niego i mówię, że Vak nie żyje i Trelis zostało zdobyte. Potem te blablablabla.... . Koniec rozmowy. Zagaduję do niego znowu, a on mi mówi, że jestem poszukiwany za morderstwo. Atakuje mnie ale ja go pokonuje. Wychodzę i napisy nad niewolnikami i paladynem Konradem są na pomarańczowo. I ciągle gra muzyka do walki. Z Tylerem jest podobna sytuacja jak z Finley'em. Mówi, że jestem poszukiwany. Czy coś źle zrobiłem w ataku? Czy tak ma być?

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Możliwe że bug, ale mogłeś też niechcący kogoś zabić... A walczyłeś magią czy mieczem? Jeśli magią to jakim czarem?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Najprawdopodobniej narobiłeś bałaganu. Może zniszczyłeś obozy buntowników w Okarze i Reddock i teraz jesteś na celowniku buntowników?

Pavelot

New Member
CYTAT(Rangiz @ 12-07-2008, 09:42) index.php?act=findpost&pid=189085
Najprawdopodobniej narobiłeś bałaganu. Może zniszczyłeś obozy buntowników w Okarze i Reddock i teraz jesteś na celowniku buntowników?

Od początku współpracowałem z buntownikami i żadnego z nich nie zabiłem. Walczyłem mieczem i łukiem, raz użyłem magii (lecząc Finley'a)

paster0

New Member
Miałem ten sam problem ale sam postanowiłem wyzwolic trelis i się udało xD on czekał w lesie przed zamkiem ;p

Pavelot

New Member
Dziwne, ale nie miałem zadania zdobądź zamek w Trelis czy jakoś tak. Kto zleca to zadanie?

RobsonAjax

Member
W GIII nie trzeba koniecznie dostać zadania, żeby je wypełnić ;).
Ja też odbiłem Trelis, choć nikt tak naprawdę mi tego wprost nie rozkazał. Tak to jest w trójce.

Pozdrawiam.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Miałem to samo. Zadnego buntownika nie zabiłem.. Po prostu to olałem i grałem dalej.. Zrób tak samo..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom