???????
Słucham ??????
Znam tą grę na pamięć i nigdy nie słyszałem żeby Kostur Wiecznego Wędrowcy był w Monterze. Kostur należy do Zubena i to on go ma !
A co do tematu to np. Szata Adanosa jest w świątyni Al-Shedim.
hehehe ale latwo zdobyc artefakty tylko dawno nie gralem pamietam tylko gdzie 1 jest i szata adanosa ale juz zostala wymieniona pierscien adanosa mozna zdobyc w gocie jak zabijesz demona tego co jest w zamku to on ma pierscien adanosa
elessar 21 jest w Monterze bo go mam w tej chacie gdzie jest przestraszony niewolnik kostur jest podpisany kij zobacz sobie.
być morze jakiś bug ale był mogę screena nawet wysłać
Osobiscie nie wierze zeby przytrafil sie taki nikczemny bug to bardzo dziwne jak na G3 nieraz pladrowalem chaty w monterze i nic takiego nie mialo miejsca. Daj screen to zobaczymy..
Szczególnie, że jest to chata, w której był przestraszony niewolnik, (obok chaty Marika) i kamień teleportacyjny do Montery, a tam nie nawet żadnego kija, a co dopiero kostura !
Montere to splądrowałem i nie ma tam artefaktów może pomyliłeś z gothą??????ale i tak to mój pierwszy artefakt 2 są na pustyni jeden przy grobowcu akashy jeden ma go ork w trelis noa 5 wcześniej wymieniana gotha
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.