Artefakty

Status
Zamknięty.

Quatlas

New Member
Chciałbym aby wypisać tu po 1 artefakcie, gdzie go znalazłeś/aś i czy jest tylko jeden w grze.

Dobrze to ja znalazłem Kostur Wiecznego Wędrowcy w Monterze był w chacie gdzie był na początku przestraszony niewolnik.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
???????
Słucham ??????
Znam tą grę na pamięć i nigdy nie słyszałem żeby Kostur Wiecznego Wędrowcy był w Monterze. Kostur należy do Zubena i to on go ma !
A co do tematu to np. Szata Adanosa jest w świątyni Al-Shedim.

Temat troche dziwny.

maak

New Member
hehehe ale latwo zdobyc artefakty tylko dawno nie gralem pamietam tylko gdzie 1 jest i szata adanosa ale juz zostala wymieniona pierscien adanosa mozna zdobyc w gocie jak zabijesz demona tego co jest w zamku to on ma pierscien adanosa :):) :p :p :p

Quatlas

New Member
elessar 21 jest w Monterze bo go mam w tej chacie gdzie jest przestraszony niewolnik kostur jest podpisany kij zobacz sobie. :p
być morze jakiś bug ale był mogę screena nawet wysłać :D

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Jakbyś był łaskaw to bardzo proszę o tego screena. Ale to raczej bug.

Najemnik@

Member
Osobiscie nie wierze zeby przytrafil sie taki nikczemny bug to bardzo dziwne jak na G3 nieraz pladrowalem chaty w monterze i nic takiego nie mialo miejsca. Daj screen to zobaczymy..

Ancymon

Member
Właśnie.Kiedy nastawał najbardziej radosny moment po rewolucji(plądrowanie chat) ,przerobiłem wszystkie
chaty i nic takiego nie było.Dziwne.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Szczególnie, że jest to chata, w której był przestraszony niewolnik, (obok chaty Marika) i kamień teleportacyjny do Montery, a tam nie nawet żadnego kija, a co dopiero kostura !

Wenzelzxc

Member
Montere to splądrowałem i nie ma tam artefaktów może pomyliłeś z gothą??????ale i tak to mój pierwszy artefakt 2 są na pustyni jeden przy grobowcu akashy jeden ma go ork w trelis noa 5 wcześniej wymieniana gotha

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom