Czy na arenie toczą się kiedykolwiek walki które można obstawić za pieniądze (chodzi o arenę Scattiego)? Bo u mnie chodzą tam co wieczór i stoją , a walki ani widu , ani słychu.
To pewnie jakiś bug w grze, bo u mnie też tak jest stoją i się gapią, a na arenie nic się nie dzieje walk też nie można obstawiać. Kiedyś pytałem Scattiego kiedy będzie walka to powiedział że za tydzień czy coś takiego spałem te :?: dni i dalej było tak jak zwykle
chyba zadnej walki nie mozna obstawic, bo tez sie nad tym zastanawialem i pytalem tego scattiego, ale nic, dupa. a jesli chodzi o to czemu tamci ludzie stoja zawsze wieczorem dookola tej areny, to mysle ze po to zeby bylo mozna ich chaty latwiej okrasc
Te walki pewnie sa organizowane jak NONAMEA nie ma w SO. A jak wroci to Scaty mowi ze beda za tydzien. Albo autorzy nie wiedzieli po co w ogole zrobili ta arene i wymyslili ze beda tam walki a niestarczylo im czasu na zrealizowanie tego pomyslu
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.