Apokalipsa G.up

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Koniec....apokalipsa...GUP padło....ogólny lament płacz i rozpacz userów (BROŃ BOŻE)
Wszyscy zbierają się w gronie....atmosfera niczym na stypie..toczą się ciche rozmowy
każdy wspomina dobre chwile. Po chwili na środek wysuwa się jeden z gromady
Tak to yeed...przeciera łzy z oczu...charczącym głosem mówi.....
Przyjaciele...znajomi stało się...GUp.... na zawsze pozostanie w moim sercu(zaraz po GK)
Zaczynają się wspominki..

Czego by wam brakowało najbardziej Gdyby nie było już GUp????
oto i moje pytanie

(oczywiście nie życzę tego serwisowi)

-MI brakowało by ludzi............!!!!!!!!!!!!
-Wspaniałych rozmów i chwil spędzonych na forum
-Tego patałacha KAcpiego...co mi prawie jak brat..a przynajmniej adoptowany
-Dadexa...i jego charakteru.....rozmów
-a także wielu innych Geniusz poznanychy na GUp
-Starej ekipy z Gk, która trzyma poziom
-Brakowało by mi wszelkich moich odpałów..żałosnych prowokacji i durnych kłótni
-Moich warnów i ich zdejmowania
-Wspólnego opowiadania, gdzie posty sever czyta się jak poezje
-Leśników..tych szalonych ludzi i gildii, która zassała jak narkotyk
-Naśmiewania się ze zbójcicieli (zbójów :] )
-Wojenek z Jodłem i Xaroxem
-rozmów na czacie..ostatnio klimatyczne..musimy powtórzyć w większym gronie :]

Wiele chwil tu spędziłem..czasem milszych czasem mniej ale zawsze na posterunku
towarzyski..i chamol na maksa..taki yeed łoś samo ktoś ...było by smutno gdyby tego zabrakło
NA tego kto waży się podnieść rękę na GUp będzie czekała gorzka vendetta z mojej strony

G

Gray_Fox

Guest
czego by zabraklo sie pytasz xd

- ciaglych banicji nowych kont xd
-tej samej od lat nie zmienianej szaty graficznej
- klimatu ktory jest teraz czastkowy ale jest
- legendarnych moderatorow
- i tej historii, wypisanej w wielu tysiacach postow
- kopiowania newsow z tg xd.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Wspomnień, klimatu, ludzi którzy tutaj są i cały czas będą przybywać.
Serwis jest czyms wspaniałym, bo ma wspaniałych userow z ktorymi moge pogadac na tematy nie tylko związane z gothiciem.
Na pewno gdyby cos stalo sie z tym portalem polały by się internetowe łzy, ale historia pokazała ze w momentach slabosci trzymamy sie razem. Ten Hack wyszedł nam chyba jednak na dobre :)

daria

Szejn
Weteran
Mi by najbardziej brakowalo:
- spania do 12-13 przez siedzenie cala noc na forum,
- ludzi, ktorych tu poznalam :) niektorych gbardzo polubiłam :) ,
- Lesnikow,
- czytania wszytskich postow, tyhch madrych i durnych, z ktorych sie smieje
- calego G.up by mi brakowalo..Teraz, to jak ja nie wejde na G.up'a to jestem nerwowa,z e hej!
Poprostu musze tu byc i tyle!!Pierwszy raz sie tak z czyms zwiazalam, i jestem pewna, ze bede tu do konca!!Nawet jesli ma on nastapic za kilkadziesiat lat, chocby tu siało nuda(w takim przypadku bede probowac za wszelka cene rozruszac G.up'a) itd... :)
G.up forever!!

Pozdraiwam, xdx

Matteox

Member
Co by mi brakowało

-Z pewnością ludzie którzy tu siedza...admini.mody itp
-Klimat!!!!
-Rozmowy na temat Gothica! :eek:
-Siedzenie do 23 na forum...
-Pisanie postów...
-I wiele wiele innych...

Ach wszystko co dobre na GUp :rolleyes:

Cisu

Member
Heh, oryginalny nie będę :)

Brakowało by mi:
- LUDZI z tego forum
- Leśników
- ciekawych opowiadań (to między innymi dla nich się zarejestrowałem ;P)
- patrzenia jakie niektórzy wypisują głupoty (w tym i ja ;))
- tematów takich jak to naprzykład
- klimatu
- brakowałoby mi ogólnie forum (mojego pierwszego poważnego, na którym się sporo udzielam).

xenex

Member
Czego otóż tego:
- Klimatu forum
- Ludzi z tego forum
- Zbójów :*
- Leśników(Ale oni są leśni :)
I wogólę dużo rzeczy, których tutaj nie wypisałem.

Jay_Kay

Magister vitae
Szczerze - niewiele by się w moim życiu zmieniło, rok temu gup nie było z pół roku i jakoś to przeżyłem, nie sądzę żeby teraz było specjalnie inaczej.
Ale do rzeczy:
- klimatu i ludzi których tu poznałem
- ciekawych dyskusji
- szaty graficznej

Lord Viqux

Member
Cóż, nie będę udawał, że byłby to dla mnie straszny cios.. oczywiście rozważyłbym, czy aby nie powiesić się przypadkiem, ale chyba wybrałbym życie.
Czego by mi brakowało? praktycznie niczego.. bardzo niewielu rzeczy, nie są one zbyt wartościowe :]

- ludzie? niezbyt.. z tymi, których by mi brakowało, utrzymuje kontakt przez gg
- klimat? coś w tym jest... tg, gs i różne inne portale o gothicu są dla mnie warte mniej niż zero, g.up to jedyne forum, na które do dziś w miare systematycznie zaglądam
- tutaj się bardzo wiele nauczyłem i poznałem mnóstwo ludzi, szkoda stracić forum, które jest dla mnie ikoną mojego noobowskiego okresu :)
- szata graficzna.. żadne forum nie ma tak fajnej szaty :]
- bądź co bądź, znajdują się tu czasem ciekawe dyskusje.

pozdrawiam

bredpl

Member
Mi brakowało by: :D

-ludzi z tego forum
-klimatu
-Leśników
-ciekawych lub mniej ciekawych tematów
-pomaganie ludziom na forum (najczęściej z Gothicem)
-głupich tematów
-długie przesiadywanie na forum
-wiele, wiele innych rzeczy

Będzie mi brakować Gothic up, to moje ulubione forum i najlepsze. Nie chce by się rozpadło, miejmy nadzieję że będzie jeszcze bardzo długo. :D ;) :)

Pozdrawiam ;)

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Na pewno na swój sposób odczułbym to. Przywiązałem się do tego forum, ale nie jestem uzależniony, gdyby nagle „znikło” nie rozpaczałbym. Z ludźmi, z którymi się zżyłem utrzymywałbym dalej kontakt na gg, a to chyba najcenniejsze więc częściowo nie da się zabić tego co trwa już blisko 3 lata (mam na myśli okres od mojego zarejestrowania).
Więc nie wymieniając ludzi z forum, bo z nimi utrzymywałbym dalej kontakt to brakowało by mi klimatu, leśników, tematów i ciekawych dyskusji, chata na którym różne rzeczy się dzieją i wiele innych mniejszych drobiazgów typu szata graficzna, choć już nie ta niebieska.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ludzi miałbym na GG więc ich mi by nie brakowało... Brakowało by mi miejsca gdzie można publicznie wymieniać swoje poglądy, tego klimatu który już i tak w nieznacznej części pozostał, tej historii, żal było by mi tego czasu poświęconego tutaj i tej pracy włożonej w moje posty oraz w działy i ogółem dla Gothic Upa. Gup jest przecież częścią mojego życia (ostatnio mniej) i czuł bym pustkę, wielką pustkę w sercu...

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Wogóle to ten temat trzeba zamknąc (Żart). Gup musi trwać i sie rozwijac, to jest pierwsze forum na jakim do tej pory jestem zarejestrowany i nie wyobrażam sobie żeby nagle przestało działać, to jest nie dopuszczalne. Szacunek dla Kacperexa że stworzył tą stronke, tylko szkoda mi że ja jestem od tak niedawna kiedy forum działa od kilku lat. A czego by brakowło wszystkiego tu są wpożądku userzy, tu miło spędza się czas, tu są wojownicy (przy okazji pozdrawiam moją grupę i całe forum) tu jest poprostu gienialnie. Gup rośnie wsiłe i mam nadziejeże tak pozostanie.
POzdrawiam.

E

Electric_Dragon

Guest
Mi by wcale nie brakowało(co nie znaczy że w smak by mi był brak G.Up)

Kontakt się by nawiązało ponownie. Wojownicy pokazali już jak są związani. Serwis nie działał to zrobiliśmy siedzibę gdzie indziej.
Ludzi cóż, z kim miałem sprawę tego mam na gg, skype, ts, xfire. Kontakt by się nie urwał. Nie żyjemy w średniowieczu.

nie udziela mi się stypowa atmosfera :)

CYTAT
[...]Tak to yeed...przeciera łzy z oczu...charczącym głosem mówi.....
Przyjaciele...znajomi stało się...GUp.... na zawsze pozostanie w moim sercu(zaraz po GK)
Zaczynają się wspominki[...]

Po wspominkach ktoś rzucił propozycję by reaktywować serwis. Podnieść się i dumnie spojrzeć przeciwnikom w oczy. Nie my to następna generacja gothic upowców odtworzy nasze dzieło. Powstaniemy jak feniks z popiołów.

Jedi

Caporegime
VIP
Może jak już gothic stanie się niszową grą to zmienimy klimat forum na inna gre? xD

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Tego drugiego GK które się tu zadomowiło :p
Wszystkiego! Kącika grafiki, grafików, tej skórki... Wszystkiego...
Nie wiem czy bym przeżył drugiego rozstania ze Szczurem, Yeedem itd... Połowa mnie na pewno nie pamięta z GK, byłem szarym, pustym Najemnikiem... Teraz jestem szarym, pustym, leśnikiem :p . Ale to forum ma swój styl i...

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Klimatu, na żadnym innym forum tego nie zaznałem. To forum jest jak małe przedmieście na którym wszyscy sie znają i traktują siebie jak dobrych znajomych, lub przyjaciół. Napewno brakowałoby mi codziennego patrzenia na znane mi nicki i avatary do nich załączone. Mam nadzieje że jeśli mnie nie bedzie przez jakiś czas, a potem wpisze w wyszukiwarce "Gothic Up" forum i starzy użytkownicy dalej będą, że nie nastąpi "apokalipsa G.Up".

Z wyrazami szacunku. Godfather

Do góry Bottom