Angar i runa teleportacji do przełęczy

Status
Zamknięty.

Odydoz

Member
Jestem w czwartym rozdziale. Po rozmowie z łowcami smoków zszedłem z górki na dół i potem przeteleportowałem sie do zamku. Porozmawiałem tam ze wszystkimi i był wsród nich Angar. Potem jednak musiałem wczytac z powodu kopa od tego goscia, który zgubił pieniądze wiec wczytałem, ale okazało sie, że nie zapisałem - więc wczytałem do miejsca, w którym już porozmawiałem ze wszystkimi łowcami smoków. Nie zchodziłem na dół, tylko od razu sie teleportnąłem do zamku, patrzę, a Angara nie ma!!! Przespałem sie do rana - nie ma. Do południa - nie ma. Do wieczora - nie ma... to bug, czy bugiem było to, że go w ogóle spotkałem w tym rozdziale? Co mam zrobić? Głupi, nadpisałem sejwa przed rozmową z łowcami smoków i nie wiem, czy mam to olać, czy nie
sad.gif
Jak cos to bede musiał wczytać z dość dalekiego... aha, i co z runa teleportacji do przełęczy w Górniczej dolinie? Nie chodzi mi o toą, co ją miał martwy paladyn przy bramie, tylko tą, co teleportuje w obliże Opuszczonej Kopalni...

Gucio

Member
Runa teleportacyjna jest nad opuszona kopalnia. Wchodzisz na gorke i przechodzisz przez most i tam jest runka
smile.gif

Szpon Beliara

Member
QUOTE Runa teleportacyjna jest nad opuszona kopalnia. Wchodzisz na gorke i przechodzisz przez most i tam jest runka
smile.gif

Jest też w lodowej krainie tam gdze jest lodowy smok.Koło niej stoią dwa lodowe golemy.

Potak

Member
A z Angarem miałem podobnie. To musi być jakiś bug. poprostu jak z nim pogadasz to on mówi że idzie szukać swojego Amuletu. Jak z nim nie pogadasz to i tak będzie tam gdzie ma być. czyli jest przy grobowcu. Tam gdzie w GI szliśmy z Miltenem po jeden z Kamieni Ogniskujących. Tak więc Angarem się nieprzejmuj. Pozdro All

Odydoz

Member
Aha.. czyli może tam być i nie może? Bo ja po rozmowie z nim zmuszony zostałem wczytać, a potem kiedy znowu przybyłe do zamku to juz go nie było - chociaż z nim wcześniej nie gadałem.

Angar na 100% będzie koło grobowca i jak tam pójdziesz i do niego zagadasz to pójdzie z tobą do grobowca odzyskać swój amulet.
A co do tego że Angar znika z zamku to ja też tak miałem , jak wszedłem do zamku to jeszcze był , póżniej poszedłem do Garonda i jak już od niego wyszedłem to Angara już nie było, to jest w sumie całkiem normalne ja zawsze jak gram to tak mam, również w G2.

Kan

Member
q

Jeśli jakimś cudem nie będzie go przy grobowcu, to na 120% będzie na farmie Bengara, tylko nie zapomnij wziąść amuletu z grobowca.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom