Amorion - Darmowy Polski Online Rpg

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
W banku: 1128553

Powoli powoli do celu

E

Electric_Dragon

Guest
Ja osobiście ograniczyłem granie w Amorion, a to z powodu Fallouta :] Ale jakby co to wejdę i spożytkuję energię :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
A ja prawie wcale nie gram w Amorion, a to z powodu CS'a :D Jak wbijam to zarabiam kasę i przesyłam Yeedowi. Zastanawiam się, czy nie zresetować postaci.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
1,2 mln poszło.

Czyli jeśli dobrze liczę, mamy ok 2,4 mln :)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
To z mojej skromnej strony 300000 .... bo nie mam czasu grać ostatnio ;]

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
I z mojej 200000.
Mamy około 2,9 mln. Kto dopłaci te 100k? :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Są już 3 miliony....i 1000 sztuk Mithrilu...obecnie jestem chory i nie za bardzo mogę założyć klan ale jak będzie chwila czasu to założę. dziękuje wam za wytężona pracę i determinację

Generalnie Myślałem nad tym by Klan nazwać Bractwem Śniącego xD

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Eeee, szajska nazwa. "Borsuki" brzmią lepiej ^^

A że w tak szybkim tempie uzbieraliśmy 3 miliony - cóż, możemy być z siebie dumni. Warto też podziękować Yeedowi za kamienie :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
A nie może być coś związanego z forum?
Co powiecie na Gothic? Nazwa wcale nie musi przypominać gry ale na przykład styl gotycki ;)
Gothic Klan - To brzmi dumnie.

Thran

Che Świniara
Klan nazwijmy "Wyznawcy kultu Potępionych" :p albo Normalnie "Wyznawcy GUP" :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Kurwa....nie wiem tylko jak ten klan założyć ;/

W opcjach klan.....tylko pisze co jest potrzebne by klan założyć..ale nie ma nigdzie opcji, żeby można było założyć ;/

Elessar

Inkwizytor
Weteran
A kasę trzymasz w banku ? Może chodzi o to, że nie masz tyle przy sobie. Wypłać i wtedy zajrzyj.
A tak w ogóle to nazwa ode mnie - Bractwo G.Up

Pozdrawiam

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Już bez tego "Up". Fajnie, że odnosimy się do forum, ale dobrze, by nazwa niczego nie ograniczała. "Bractwo Gothic" jest dla mnie dobrą nazwą.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Klan zrobiony...zapraszam wszystkich składkowiczów xD

ofc..panowie jak jakaś kasiora będzie to proszę ja wpłacać na poczet klanu7..oczywiście wszystko według uznania

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Jusz dobła, dobła. Próbowałem... Szukałem hamulca, a temat rósł w ponadprzeciętnym tempie. Nie miałem wyboru, jezuuu, nie miałem! To było silniejsze! Wdarło się! Zwykle nie mogę się oprzeć. Tak jest i tym razem, niestety... Ano tak i owszem! Pstrykłem se konto. ;p Ibn Vogelhausen, lvl5. Czekam na rozkazy xp

Thran

Che Świniara
Hehe nau jesteśmy równi LVL bo ja też już 5 tyle że coraz trudniej na koloseum jest a kasy coraz mniej :( ale jakoś daje radę :) nick Revan :p

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Yeed, mam do Ciebie małe pytanko. Otóż pisałeś wcześniej, że masz domek. Jakie czerpiesz z tego korzyści, jakie daje Ci on przywileje? Czy np. nie możesz zostać zaatakowany gdy w nim przebywasz?

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale nas zaatakowano i rozgrabiono! Dwa razy!
Nie znam się na tej grze zbytnio ale chyb trzeba zebrać mnóstwo kasy by wzmocnić fortyfikacje.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Boom jako zastępca masz uprawnienia do zakupu jednostek i innych takich tam...możesz rozporządzać klanem według uznania...ja dziś natłukę kasy i zakupię fortyfikacji oraz żołnierzy

Do góry Bottom