No to moja kolej, nie zrażać się, to tylko moja opinia.
Kacperex - szczerze mówiąc na początku myślałem, że jest przykładem świetnego administratora. Jednak z biegiem czasu doszedłem do wniosku, że się myliłem. Jak napisał Pand, często zdarza mu się robić burdę i bluzgać. Co jak co, ale według mnie przykładem naśladowania nazwać go nie można. To jak zaniedbał forum w ostatnich czasach to była istna masakra, naprawdę późno zainterweniowałeś i zrobiłeś jako taki porządek. Więcej stanowczości, mniej przekleństw i staraj się dawać przykład innym.
Rangiz - tutaj nie mam żadnych zastrzeżeń. Tu nawet nie chodzi o to, że go lubię, lecz nie odwala mu, że tak powiem, jak niektórym. Zachowuje kulturę i da się z nim porozmawiać. Ciężko mi napisać coś więcej, po prostu trafny wybór, by to on był administratorem.
Yeed - mam totalnie mieszane uczucia. Nic do niego nie mam, lecz mimo wszystko nie wiem, czy to stanowisko jest dla niego odpowiednie. W sumie ostatnimi czasy nie widuję, by jakoś przeginał, ale jednak to chyba nie jest dla niego. Bez obrazy : ).
ED - i tutaj mamy postać z której można brać przykład. Zdecydowanie zasłużenie znalazł się na tym stanowisku. Nie przegina i jest surowy - co w tej 'branży' (^^) jest według mnie konieczne. Żadnych zastrzeżeń.
Dud - nie widuję go zbyt często na forum, ale jest to kolejna osoba, która zasłużenie pełni swoją funkcję. Wie co robi, ma tutaj jakiś staż i nie mam do niego zarzutów ; ].
Bojan - na początku był wzorem cnót i nagle.. No właśnie, co się z Bojką stało? Nie wiem jak jest obecnie, ale z tego co pamiętam nieźle Ci odwalało, szczególnie na SB ( nie chcę poruszać spraw gildiowych ;]). Tutaj mam wątpliwości, sam nie wiem czy do końca zasługuje na to stanowisko.
Boom - i tutaj IMO zdegradowanie na moderatora wyszło mu na dobre : ). Ostatnio nie widuję go zbyt często, ale raczej nie podpada. No i ważne, że daje warny za bluzgi, za co ma u mnie plusa.
Ele - ele nasz ele, cóż ja mogę tutaj powiedzieć. Nasz forumowy strongman : P . A tak poważnie to zasłużył sobie na moderatora i z tego co widzę dobrze się sprawuję. Może jest trochę zbyt.. hm, łagodny ^^. Brak większych zastrzeżeń.
Szkeleton - raczej dobry wybór. Wszędzie go pełno i o to chodzi. Aktywny, konsekwentny, póki co chyba nie mogę nic więcej powiedzieć.
--------------------------------------------------------------------------------------
To oczywiście tylko i wyłącznie moje zdanie jak napisałem wyżej, nie zrażajcie się