Administracja - Wasze Opinnie

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Temat dla użytkowników i zarazem sonda dla nas.
Wyraźcie swoje zdanie na temat obecnej administracji w kilku linijkach.
Każda konkretna opinia mila widziana. W końcu jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy.
Ktoś czasem musi nam je wytknąć. Piszcie jednak również o tym co wam się podoba w pryzmacie osoby.
Wszystko by żyło się lepiej...wszystkim :)

Kacperex

Rangiz

Electric Dragon

yeed

Bojan

dudekkss

Elessar

Nekromanta Boom

szkeleton3

Pandrodor

Member
Nie chce mi się myśleć nad przykładami, ale jak chcecie opinię przyjąć do wiadomości to będziecie wiedzieć o czym mowa i tak.

Kacperex: Z jednej strony każe trzymać porządek w SB, z drugiej czasem wchodzi i robi parogodzinną burdę przeplataną wulgaryzmami. Nie traktuje siebie na równi z userami, co mi się w nikim nie podoba kto tak robi. Więcej ciężko mi coś o nim powiedzieć jako adminie, jak jest potrzeba wypełnia obowiązki (chociaż ostatnio co mam sprawę jakąś wysyła do Rangiza tylko) i to tyle, nie znam go dobrze.

Rangiz: Też robi swoje (i chyba często Kacpa jak wspomniałem), całkiem pracowity, kulturalny, nie nadużywa rangi, nie łamie regulaminu. Specjalną sympatią go nie darzę, ale nie mam mu nic do zarzucenia.

ED: Nie wiem co znaczy ranga JA na GUPie, ale z tego co widzę zajmuje się m. in. zwierzchnictwem nad modami i chyba czasem newsy pisze. ED to ED, można pogadać...nie mogę w sumie o nim powiedzieć nic więcej niż o Rangizie. Tyle, że dość rzadko go widać ostatnio (albo mi się w oczy nie rzuca).

yeed: Nie wiem po co to mu, ale podejrzewam, że lubi mieć wysoką pozycję wśród GUPowiczów i pewnie dlatego jest przyczyną spięć, lubi przechodzić swoje uprawnienia i wkurzać ludzi (mnie, tak, jestem człowiekiem więc jeśli mnie wkurza to wkurza ludzi, zgodnie z tautologią xeBcC => xcC) tym jak również lubością z jaką podkreśla swoją wyższość czy czyjąś niższość. Co tu dużo pisać, jaki yeed jest każdy widzi. I dobrze wie, że choćby zbanował dla jaj pół forum Kacpi się trochę powkurza i znowu go przywróci na jakiegoś JA czy moda. I chyba to mnie najbardziej w nim wkurza (nie, nie zazdrość, a raczej analogia do innej sytuacji z jaką mam do czynienia, co też tłumaczy fakt, że inni go jakoś lubią).

Bojan: Mod jak mod, żadnych zastrzeżeń, prawie jak do EDka i Rangiza. Po prostu za nim nie przepadam.

dudek: Nie miałem z nim ostatnio do czynienia, jakby mi ktoś powiedział, że odszedł rok temu nie zdziwiłbym się.

Elessar: Sympatyczny gość, nie wiem jaki mod. Nie mam zastrzeżeń, jest OK.

Boom: Boom jak Boom, trochę dziwny :D Ale w porządku. Dzięki niemu poznałem wspaniałą twórczość Queen za co jestem mu wdzięczny. Nie wiem jakie tam z nim przygody były na forum i jak się jako mod sprawuje, ja tylko wiem, że nic do niego nie mam.

szkelo: Mod od niedawna, bardzo aktywny...żadnych zastrzeżeń, lubię go, zobaczymy czy będzie dobrym moderatorem.

Czółko.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
True, mocne słowa. Tak więc może ktoś pójdzie śladem Pandy?

Zapewniam, że wasze opinie nie wpłyną na w jakikolwiek sposób na wasze życie na forum.
Co najwyżej na poprawę warunków funkcjonowania. Nikt nie będzie pociągany do odpowiedzialności ani inaczej traktowany za słowa krytyki.
Tak więc zapraszam was do aktywności

Blaze

New Member
Hahaha, teraz ja się wypowiem! Ale opiszę tylko tych, z którymi mam nieco więcej styczności, bo z większością mam mało albo niczym się dla mnie nie wyróżniają.

Rangiz - Taki, jak admin powinien być. Odwala kawał dobrej roboty, ale pogadać na SB też z nim można.

Kac - Nie wiem, czym się zajmuje, może od spraw technicznych, bo na stronie widzę tylko Randzia.

ED - Niedawno też sporo robił i robił to dobrze, ale ostatnio nie widzę newsów od niego, na forum też rzadko go spotyka. Jest w porządku.

yeed - Przede wszystkim stosuje regulamin, w szczególności, kiedy trzeba kogoś opierdzielić albo ukarać. Bywa całkiem miły, ale nierzadko reaguje zbyt nerwowo na niektóre wypowiedzi(także moje). Widziałem, że też trochę na stronce porobił.

Szkele - Nie wiem, jak moderuje, ale ostatnio jest tez wymieniany jako autor newsów. No i git.

Bojan - Kilka razy w SB gadaliśmy, czyli da się z nim pogadać.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ogólnie to nie mam żadnych zastrzeżeń, ale napiszę co myślę o każdym członku administracji.

Kac - Rzadko bywa na forum, ale gdzieś tam czuwa, główny administrator jak najbardziej na swoim miejscu.

Żbik - Co tu dużo mówić. Przykład do naśladowania dla każdego nowego jak i stałego użytkownika, jest przykładem jak z szarości przenieść się do czerwoności niczym Joanna d'Arc, głowny newsman, udziela się na forum jak tylko może i czas mu na to pozwala.

ED - Ostatnio coś go mniej, ale to pewnie przez pracę, jak jest to dobrze zna swoje miejsce, pisze newsy, pomaga ludziom jak może.

Yeeed - Dziwna postać, wszyscy go lubią, a jeszcze więcej osób go nie lubi, mi osobiście nie przeszkadza jego zachowanie, chociaż ostatnio warna mi wlepił i jest mi bardzo smutno z tego powodu, ale to nie miejsce na płakanie. Czasami nadużywa swoich uprawnień, ale ostatnio się poprawił (ostatnio tj. od ostatniej rewolucji).

Bojan - Porządny użytkownik nie mam mu nic do zarzucenia, sumiennie wykonuje swoją robótę.

Dud - Ostatnio nie widać go za często na forum, jedynie w gildii jest aktywny.

Elek - Elek cukierek. Kolejny przykładowy user. Młody (ma dopiero 15 lat), a reprezentuje sobą o wiele wyższy poziom. Moderator, redaktor i redaktor naczelny naszej gazetki. To mówi samo za siebie, Elessar ma duży nie wykorzystany potencjał.

BooM - Tu też nie mam zastrzeżeń, chociaż czasami chamski jest, przynajmniej takie wrażenie odnoszę.

Szkelo - Nowicjusz w administracji, bardzo dobry wybór z jej strony, człowiek który zawsze ma oko na forum, zawsze udzieli pomocy i dobry towarzysz do dyskusji na różne tematy, lubi edytować mi posty :p

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No to moja kolej, nie zrażać się, to tylko moja opinia.

Kacperex - szczerze mówiąc na początku myślałem, że jest przykładem świetnego administratora. Jednak z biegiem czasu doszedłem do wniosku, że się myliłem. Jak napisał Pand, często zdarza mu się robić burdę i bluzgać. Co jak co, ale według mnie przykładem naśladowania nazwać go nie można. To jak zaniedbał forum w ostatnich czasach to była istna masakra, naprawdę późno zainterweniowałeś i zrobiłeś jako taki porządek. Więcej stanowczości, mniej przekleństw i staraj się dawać przykład innym.

Rangiz - tutaj nie mam żadnych zastrzeżeń. Tu nawet nie chodzi o to, że go lubię, lecz nie odwala mu, że tak powiem, jak niektórym. Zachowuje kulturę i da się z nim porozmawiać. Ciężko mi napisać coś więcej, po prostu trafny wybór, by to on był administratorem.

Yeed - mam totalnie mieszane uczucia. Nic do niego nie mam, lecz mimo wszystko nie wiem, czy to stanowisko jest dla niego odpowiednie. W sumie ostatnimi czasy nie widuję, by jakoś przeginał, ale jednak to chyba nie jest dla niego. Bez obrazy : ).

ED - i tutaj mamy postać z której można brać przykład. Zdecydowanie zasłużenie znalazł się na tym stanowisku. Nie przegina i jest surowy - co w tej 'branży' (^^) jest według mnie konieczne. Żadnych zastrzeżeń.

Dud - nie widuję go zbyt często na forum, ale jest to kolejna osoba, która zasłużenie pełni swoją funkcję. Wie co robi, ma tutaj jakiś staż i nie mam do niego zarzutów ; ].

Bojan - na początku był wzorem cnót i nagle.. No właśnie, co się z Bojką stało? Nie wiem jak jest obecnie, ale z tego co pamiętam nieźle Ci odwalało, szczególnie na SB ( nie chcę poruszać spraw gildiowych ;]). Tutaj mam wątpliwości, sam nie wiem czy do końca zasługuje na to stanowisko.

Boom - i tutaj IMO zdegradowanie na moderatora wyszło mu na dobre : ). Ostatnio nie widuję go zbyt często, ale raczej nie podpada. No i ważne, że daje warny za bluzgi, za co ma u mnie plusa.

Ele - ele nasz ele, cóż ja mogę tutaj powiedzieć. Nasz forumowy strongman : P . A tak poważnie to zasłużył sobie na moderatora i z tego co widzę dobrze się sprawuję. Może jest trochę zbyt.. hm, łagodny ^^. Brak większych zastrzeżeń.

Szkeleton - raczej dobry wybór. Wszędzie go pełno i o to chodzi. Aktywny, konsekwentny, póki co chyba nie mogę nic więcej powiedzieć.

--------------------------------------------------------------------------------------

To oczywiście tylko i wyłącznie moje zdanie jak napisałem wyżej, nie zrażajcie się :)

tomisakis

Whiskas
VIP
Kacperex - Nie znam go zbyt dobrze, ale jak napisali poprzednicy wznieca burdy na SB. Nie widać go zbyt często i większosć spraw załatwia za niego Zig.

Rangiz -Człowiek na odpowiednim stanowisku. Roboty ma strasznie dużo, bo Kaca prawie w ogóle nie widac i to on musi się zająć portalem. AS ma rację, żę mu nie odwala(w każdym razie nie byłem tego świadkiem).

Yeed - Co on na tym stanowisku robi to ja nie wiem. Co zrobił, że został JA wole nawet nie wiedzieć. Pokazuje, że to on jest najważniejszy i do tego sie na wszystkich zaczyna fochać. Brakuje mu troche, dystansu do siebie, bo wszystko co ktoś napisze traktuje jako obrazę.

ED -Nie pojawia sie czesto ostatnimi czasy, ale to co ma robić to się z tego wywiązuje. Na pewno go nie ponosi i zawsze zachowuje spokój. Odpowiednia osoba na stanowisku.

Dud - Gdyby nie zamknął ostatnio paru tematów to nie miałbym pewności czy żyje.

Bojan - na początku był wzorem cnót i nagle.. No właśnie, co się z Bojką stało? Nie wiem jak jest obecnie, ale z tego co pamiętam nieźle Ci odwalało, szczególnie na SB ( nie chcę poruszać spraw gildiowych ;]). Tutaj mam wątpliwości, sam nie wiem czy do końca zasługuje na to stanowisko.
Zgadzam się w 100%.

Boom - Czesto mi wstawia warny za bluzgi, ale ostatnio tego nie musi, bo ograniczylem bluzgi. Zastrzeżeń brak

Ele - AS się mylisz. Ele nie jest łągodny, bo daje warny za "zapieprzyć". Kiedyś lubił się fochać. Teraz już tego nie robi więc brak zastrzeżeń.

Szkeleton - Na razie zbyt krótko siedzi na stanowisku, by o czymś powiedzieć. Jednak lepszych kandydatów na forum ciężko szukac

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Odświeżam i proszę o Aktywność w temacie osób, które jeszcze się nie wypowiedziały ;)

Vendetta

Deathproof
VIP
Kac jak to Kac, ciągle w biegu, dzięki niemu możemy tu pisać i jest przytulnie. Ogólnie na +
Zig... Abstynent*, tak jak Kac macza w forum różne części ciała =) Oczywiście palce.

ED i yeed, nawzajem siebie dopełniają, Bliźniacy tego forum.

Bojan- mój Bojanek, najlepsiejszy mod wszech czasów :* A obiektywnie, pilnuje porządku na sb z tego co widzę, bo forum za dużo nie czytam.

dudekkss- cicha woda brzegi rwie.

Elessar- w gorącej wodzie kąpany, ale wie, o co chodzi i za to go lubię.

Nekromanta Boom- student**, co wszystko wyjaśnia.

szkeleton3 - młody mod, za bardzo nie widziałem jego akcji, więc się nie wypowiam.

*lulz
**taki sam abstynent jak zig, pewnie =D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Kacperex - cóż można powiedzieć o adminie, aby nie dostać bana. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, chociaż gdy po ataku hakerów gdy nie było mnie tu sporo czasu, zobaczyłem że to właśnie on a nie kto inny zarządza to miałem obawy. Ogólnie w porządku osoba, nie wiem tylko dlaczego odzywa się do mnie jak coś chce : > Btw, ja ciągle czekam na Zmierzch Bogów : >

Rangiz - swój ziom, obecnie bardziej aktywny na forum niż Kacp (albo to ja go nie widuje w ogóle?), można śmiało powiedzieć że to dobry wybór na czerwonego.

Electric Dragon - szczerze to nie wiem jak sobie radzisz jako junior, ale kiedyś gdy dostałeś tą posadę to można było na Tobie polegać i dobrze pogadać. Pewnie w tej kwestii się nie wiele zmieniło, więc ciągle mam pozytywne zdanie o Tobie.

yeed - cóż można o zeedowskim powiedzieć, podobnie jak u EDka, nie wiem co robi jako Junior i czy się wywiązuje, ale jako redaktor radzi sobie świetnie, więc dobrze można go ocenić. No i chce moje marne logo na koszulce, to już w ogóle ; ]

Bojan
dudekkss
Elessar
Nekromanta Boom
szkeleton3

Tych panów podsumuję jednakowo. Skoro część z nich przeszła okres próbny na pewno wiedzą co robią i robią to dobrze. Przyznając się bez bicia, nie zaglądam w działy w których mają uprawnienia i działają. Na sb, dużo grożą i jak trzeba to reagują, ale nie widziałem wielu interwencji, na szczęście.

Ogólnie podsumowując administracje, radzi sobie bardzo dobrze, mimo małej liczebności. Forum nie atakuje laonda, więc jest git.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom