A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Pod koniec Czerwca podam juz 100% informacje i bedziecie mieli jakis tydzien na zadeklarowanie się ( mówie o :pokojowiczach, bo namiotowicze mogą wpasc kiedy chcą a i tak miejsce bedzie xD ).

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
To miło, że tak to wygląda bo ja jeśli już to będę raczej za namiotem, a im więcej czasu mam to tym lepiej.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Być może że i ja będę się mógł przyłączyć. Do Anglii wyjeżdżam dopiero pod koniec lipca wiec możliwe że udałoby mi sie wybyć na te dni z mojego miasta. I takie pytanie, jedzie ktoś z okolic lublina?

Z wyrazami szacunku. Godfather

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
co do zjazdu to powiem wam tak. byłem na wyciecze szkolnej koło białego boru, gdzieś za Człuchowem. ze szczecinka wracałem pociągiem i połączeniem którym jechałem dobrym jest przez poznań. więc można by się w poznaniu zebrać i ruszyć pociągiem do szczecinka, a potem do Koczały. co wy na to?

Kacperex

KacŚpioszek
Ja napewno wyruszam z poznania :)
Więc mi ta perspektywa odpowiada.
Bo nie wiem czy yeedowski gej pojedzie.

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Z Wrocka łatwy jest dojazd do Poznania więc możemy się tam większą ekipką ustawić chętnie do was dołączę. Jak się uda to razem z Jay Kayem dojedziemy bo tylko my z Wrocławia się chyba wybieramy... Pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No ja jeszcze nie wiem ;/
ale jakby co poznań może być

Kacperex

KacŚpioszek
No to widzę, że większa ekipa się zbiera w Pozku. I dobrze :)
Im więcej tym lepiej, cała bana nasza.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Niestety mój wyjazd się oddala jakby to kogoś obchodziło. Nie znalazłem pracy, dlatego nie mam kasy. To raczej nie problem bo robotę przed zjazdem znajdę na pewno, już papiery dałem tam, gdzie trzeba, chodzi tylko o to, że nikt mi od razu nie da urlopu i będę uwięziony. Dlatego będzie mi ciężko się stawić niestety.

Franklin

Member
Pogadałem wstępnie z moją matką i... o dziwo jest dosyć wysokie prawdopodobieństwo, żebym na zjazd się zabrał:D.
I teraz moje pytanie- kto jest z Opola, ew. Wrocławia, bo do Wrocka mogę pociągiem się zabrać i stamtąd na zjazdl ;)
Ostrzegam, gówniarz jestem- 15 lat. Mam za sobą wiele wyjazdów namiotowych... I może uda mi się wypożyczyć duży namiot wojskowy 4- 10 osobowy, bo mam znajomych w harcerstwie i moooże by mi pożyczyli (podkreślam moooże).
Namiot wykurzasty, bo stać można prosto, chyba że się 2 metry ma;).

Morgahard

Weteran
No no szybko się zdecydowałeś na zjazd ;] to dobrze. Więc oświadczam że jestem z Wrocka i wraz Jay Kayem wybieramy się na zjazd czyli według planu pociąg Wrocław--> Poznań. Jeśli wszystkie rozmowy zakończą się pomyślnie zapraszamy. Pozdro

Ps A ja mam taki zaje%*$#y namiot że sam w 5 sek się rozkłada. Fajna sprawa tylko złożony jest troche upierdliwy bo w kształcie dużego kółka... ;D

Franklin

Member
Nie no, słuchaj na forum od niedawna jestem, dobrze, że jest ktoś w Wrocka, samemu też mało fajnie się jedzie. Spicie w namiotach, czy w pokoju?

Morgahard

Weteran
Ja namiot ( w dodatku planuje spać gdzieś na dziko wtedy taniej i śmieszniej jest ;])
Co do Jay Kaya nie wiem pewnie się pochwali. Co do wieku i mamy to nie wiem stary jak masz tylko 15 lat to różnie może być ja tam mam zamiar sobie browara z jakimś tam szczurem palnąć... Jak coś to mam 18 lat ale twoim opiekunem nie zostane x]

Franklin

Member
CYTAT
ale twoim opiekunem nie zostane x]

Hehe, spoko, tego od ciebie nie wymagam :D.

CYTAT
w dodatku planuje spać gdzieś na dziko wtedy taniej i śmieszniej jest

Hehe, szczerze mówiąc [SIZE=8pt]byłem w harcerstwie[/SIZE] i tam też spałem na dziko tzn śpiwór i ognisko:D. Z kumplem robiliśmy taką sprawność. Super było, ale w takim wypadku jest się 100% uzależnionym od pogody...

Dobra, szybka zmiana planów- nie będę jechał, bo mam okazję na wakacje nieźle zarobić, a co się z tym wiąże kupie sobie nowy sprzęt gitarowy:D.
Nie musicie już sobie mną głowy zawracać :p

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zgony na całego się zapowiadają. Obrzygane namioty, osoby, samochody, zwierzęta. Jednym słowem to co kocham :D.
Życzę miłej zabawy.
I tu od razu walę propozycję miejsca ewentualnego drugiego zjazdu. Miejscowość turystyczna o nazwie Serpelice, nad Bugiem (rzeka dla niekumatych). Serpelice znajdują się w miejscu, gdzie Bug wlatuje w Polskę. Wiele atrakcji tam nie ma. Można se popływać w rzecze, co odradzam (niebezpieczna i nie za czysta). Są bary, są sklepy. Dużo ośrodków wypoczynkowych, gdzie można zrobić grilla/ognisko (20 zł od noclegu). Są tez takie za 70 zł. W nich coś się dzieje (spływ kajakiem po rzece, zjechanie na linie z jednego brzegu rzeki na drugi, obiad/kolacja chyba w cenie).
Także jak za rok chcielibyście odwiedzić kresy wschodnie, to ja służę pomocą i będę mógł to jakoś zorganizować.

Dark Shadows

Active Member
Powiem wam, że jestem bardzo szczęśliwy, że w końcu się to udało. Miałem wrażenie, że nie wypali a tu proszę i jeszcze tylu chętnych. ;)

Czekam tylko na pewnie informacje od szczurka (jak sam pisał) i wtedy mogę powiedzieć czy będę na 100% - bo na razie to na 99% jade.

Tylko nie wiem czy pokój czy namiot - nie mam namiotu wiec chyba pokój. No chyba, że ktoś przygarnie pod namiot. xD

Pozdro.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Ja mam namiot wolny, skoro już o tym mowa, będę mógł przygarnąć, albo niech ktoś mnie przygarnie, to nie będę niepotrzebnie taszczył.

Kacperex

KacŚpioszek
Gothi jak nie pójdziemyz elytą do pokoju to ja będę potrzebował przygarnięcia :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom