A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.
E

Electric_Dragon

Guest
I mnie też przygarnijcie, jeśli łaska. Albo pokój

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jak mówiłem wcześniej mam 3 namioty z których będzie można skorzystac ( ja zawsze śpie w przerobionym do tego celu garażu :D ).
W piątek albo sobote jadę tam, dowiem się wszystkiego i w niedziele najpóźniej na 100% bede all wiedział.
Ktoś spomniał o atrakcjach - najfajniej jest jak sami sobie takowe organizujemy, ale ja juz kilka pomysłów mam. Bo na prawde pięknie tam jest jeśli chodzi o przyrode :)

Jak komuś się zachce, to będzie blisko miał krzaki ;)

szczurek

Menda serowa
Weteran
No troche się przełużyło ale jest.

http://zagroda.tk/ - Stronka

Możemy wpadać od 22.07 lipca z tego co pamietam, bo wtedy wynoszą się z tamtąd wszystkie obozy i biwaki, czyli grupy zorganizowane. Podałem wstępnie termin 28.07 - 31.07 ale możemy pojechac kilka dni wcześniej/później ( tak ugadałem, a co ).
Osoby które chcą zarezerwować pokój muszą zrobić to jaknajszybciej poprzez mnie. Potrzebuje jakiegoś kontaktu z wami, dane żeby to wszystko tam podać.

halek

Member
28-31 to zdecydowanie za późno. Ja mógłbym się chyba stawić nawet 22, choć równie dobrze może się okazać, że nie pojawię się wcale. :/

szczurek

Menda serowa
Weteran
Czasu coraz mniej xD
Tylko namiotowicze mogą wpadać kiedy chcą :D
Słosinko - to tu kilka km od Koczały też dolatuje pociąg. Tylko nie wiem czy ma połączenie z większymi miastami.

Kacperex

KacŚpioszek
Panowie trzeba wybrać jeden termin i się go trzymać.
Bo czasu zostało mało, a każdemu się nie dogodzil.

Dark Shadows

Active Member
No i przeje****.

Niestety nie przyjade. :/ Raz, że dowiedziałem się, że wtedy mnie nie ma. Dwa - rodzice mi nie pozwalają, bo uważają, że jestem za młody na takie coś. Kur** jaki za młody...

Sorry, chciałbym was wszystkich poznać, ale rodziców się nie wybiera. :/

E

Electric_Dragon

Guest
U mnie tak się przedstawia sprawa:

- wolny mam cały tydzień od 22 lipca.

- mogę dołączyć do osób jadących z Wrocławia( odwiedzi się przy okazji rodzinkę we Wrocku)
- mogę dojechać do Krakowa, podróż mi zajmie 2h(o ile Dadex będzie mógł jechać)
- Godfather wspominał coś o Lublinie. Zależy jaką drogę wybierzesz, jeśli na Twojej trasie będzie Ostrowiec Świętokrzyski lub Kielce daj znać :)
- ewentualnie prosto na Poznań - ale muszę wiedzieć czy znajdzie się miejsce dla biednego smoka :) PKS mam o 22 - więc raczej dotrę nad ranem do Poznania, kolejna przeszkoda :/

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja od 21 do pracy ide, więc bede musiał zastępstwa już sobie poszukać na czas wyjazdu xD Na razie szefowa o niczym nie wie :D

Kacperex

KacŚpioszek
I jak wygląda sprawa, jaka jest ostateczna data, czas trwania imprezy itd.
Konkrety proszę

Gothi

Pain Donkey
Weteran
A więc baza w Poznaniu albo Wrocławiu jest by się dołączyć?

Kacperex

KacŚpioszek
Poznań jest jak najbardziej aktualny :)
Pewnie przyjdzie nam śmigać PKP, ale co tam bezie słłittt

Jay_Kay

Magister vitae
We Wrocławiu? Jak najbardziej ;)
Szczerze mi najbardziej pasowałaby data 22-24 lipca. Potem mam klasowy wyjazd na 3 dni, apotem to do odwołania. Najwyżej zwolnię się z jednego dnia i przyjadę do nich później, nie ma problemu :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Termin oficjalny na tę chwile to 28-30 lipca
Z tym że mi ten termin zaczyna coraz mniej pasowac ;p

Kacperex

KacŚpioszek
Późno, za późno ten zjazdy :/
Nie wiem jak reszcie ten termin pasuje, ale mi koliduje z rodzinnym wyjazdem, prawei na pewno.

E

Electric_Dragon

Guest
Mi także koliduje. Cały czas byłem pewien że 24-26. Gdyby się okazało, że w następnym tygodniu wypadało, ciężko by mi było okres urlopu u szefowstwa :/

Gothi

Pain Donkey
Weteran
No to kiedy w końcu? A jeśli wtedy kiedy, to jakie miśki jadą? Bo czasu niewiele już.

[ludzie wpisywali swoje preferencje, to też swoje dam mimo wszystko były 23-25 albo 27-29]

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ja nie mam kasy na takie coś więc prawie na 100% odpadam, a szkoda.

szczurek

Menda serowa
Weteran
To teraz tak info z ostatniej chwili ;p
Terminy na pokoje zajęte do połowy sierpnia, namioty tak jak pisałem możemy przywiesc kiedy nam się podoba, tylko jesli chodzi o żarcie bedzie trzeba dać znać szybciej :) Ale nie dużo, 3 dni moze ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom