A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.

Jay_Kay

Magister vitae
Hm, gup jako forum istnieje ponad 4 lata, a jeszcze oficjalnego zlotu nie było. Kiedyś musi być ten pierwszy, wiele innych mniej znanych i mniejszych forów takie zloty miało, a gup nie. A przecież mamy kilka tysięcy użytkowników, a około setka userów wchodzi codziennie na forum.
Dlatego wpadłem na pomysł zlotu. Oczywiście termin to wakacje, ferie odpadają - różne terminy w różnych województwach.
Piszcie co o tym myślicie, wasze pomysły będą bardzo mile widziane. Co do konkretów - na to przyjdzie czas, na razie czekam na Wasz odzew - pozytywny lub negatywny.
Moim zdaniem jak najbardziej warto taki zlot zorganizować. Mamy 7-8 miesięcy, wszystko uda się dograć na pewno, to tylko zależy od chęci.
Pozdrawiam.

PS Mógłbym się zająć organizacją zlotu.

Dark Shadows

Active Member
Jestem jak najbardziej na tak. Mam nadzieje, że inni też. W końcu można byłoby się poznać, pogadać, zobaczyć (inaczej sobie ciebie wyobrażałem :D).

Taki zjazd powinien być co roku. :)

Pozdrawiam.

E

Electric_Dragon

Guest
Moje skromne zdanie, byłem na kilku takich zjazdach, pierwszy zawsze jest taki niemrawy, mo mozepierwsze kilka godzin, :) KJwestia zaplecza, czyli umiejscowenie, kwatery, noclegi(o ile zjazd będzie powyżej jednego dnia) Kwestia pełnoletności niektórych userów, którzy bedą chcieli przyjechać.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Pomysł na pewno dobry. Fajnie byloby pogadac w realu, zobaczyc czy nie którzy tacy cwaniacy jak tu, z EDim obdyskutowałbym krycie mojego dachu :D. Ale niestety ja raczej nie skorzystam :( . Starzy mnie nie puszczą na Bank <_<

Wysoki93

Active Member
Ja bardzo chętnie bym poznał userów tego forum, ale raczej nie mam na to szans :(
Jestem -18 lat i nie miałbym jak dojechać :(
No chyba, że byłoby to blisko mnie, czyli gdzieś na Mazurach.
A jeśli chodzi o atmosferę, to wystarczyłoby troszkę "prowiantu" i byłoby dobrze :lol:

E

Electric_Dragon

Guest
Zarty żartami, ale wiadomo, osoba niepełnoletnia to powiedzmy sobie szczerze kłopot dla tego co organizuje. o ile rodzice zaufają na tyle, w co osobiście wątpie. W grę wchodzą pełnoletni userzy. Jeśli chcecie organizować zjazd, pierwszy etap to poznanie wstępnych deklaracji, kto przyjedzie. Drugi etap: przepatrzeć skąd są chętni i wynaleźć/wybrać region gwarantujący większości swobodny dojazd, nie na jakimś zadupiu. :) Jest masa ośrodków, gospodarstw agro, ale w tym przypadku wchodzą poważniejsze koszty. No wiadomo "prowiant:, plus dojazd, w ostateczności koszty noclegu(ewentualnego) sumują się w ładną kwotę, myslę że za 150zł spokojnie można by pobawić się. Innym sposobem sąnamioty, lato temu sprzyja. Z kolei co do aktywności, w wakacje częśc może mieć inne planby które wypadnąw ciągu nastepnego półrocza. Nie wiem może uda się kogoś zwerbować, czemu nie. Ja mogę w każdym razie kogoś odwiedzić w wakacje, najprawdopodobniej bedę pracował w Sudetach :D przy odnawianiu a raczej "zestarzaniu" dworku szlacheckiego

halek

Member
To bardzo dobry pomysł. Jestem co prawda niepełnoletni ale myślę że jeśli zjazd odbył by się gdzieś w wielkopolsce ;) lub okolicach, to nie byłoby problemów żeby przyjechać. Jak już wspomnieliście jest jeszcze sporo czasu, więc może w końcu uda się ten zjazd zrobić.

mogget

forumowy obibok
VIP
hehe, mi też to odpowiada, a jako, że na wakacje do Polski lecę i z jakiś tydzień-dwa będę sam to mógłbym pojechać ^_^ tylko wszystko od terminu zależy :p

RobsonAjax

Member
No pomysł i dobry, bo i czemu miałby byc zły? Spotkac się, pogadac, pograc w piłkę w realu byłoby fajnie.
Ale osobiście nie wiem czy dałbym radę się wybrac... Bardzo mała szansa, no chyba, że mógłbym tam dojechac rowerem i nie zajęłoby mi to całego dnia :p. Jeszcze nic nie wiem, ale zobaczę jak pomysł i realizacja będą się rozwijały ;).

Pozdrawiam.

Kushi

Weteran
Weteran
Jak w wakacje to zbieramy się z Dadim na palywo i wbijamy ;P.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Chętnie bym się wybrał ale musiałbym wiedzieć dokładnie kiedy by się odbył ten zlot i gdzie. Oczywiście nie może ty bo daleko bardzo od mojej wsi.

Dark Shadows

Active Member
Oczywiście macie racje. Myślę jednak, że nikt nie pojedzie tam tylko po to by się ordynarnie mówiąc - najebać, narozrabiać itp. Pić piwa nie zakazuje, ale jak będzie kilka osób pełnoletnich i ustali się kilka normalnie przyjętych zasad to nie widzę problemu w tym by niepełnoletni też przyjechali. Ja sam bym musiał dojechać, ale, od czego jest pociąg?

Pozdro.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Mówcie gdzie i jak a na pewno przyjadę :)
Sam planowałem w wakacje objechać Polskę dookoła i po drodze zaczepić o kilku userów g.up'a ;p

Gothi

Pain Donkey
Weteran
W wakacje? Byłbym na pewno. Oczywiście są miejsca które bym wolał, ale wszędzie przybędę.
I tyle wam powiem ;p

Jay_Kay

Magister vitae
CYTAT
gdzieś w wielkopolsce

W Zbąszyniu? :D
Co do szczegółów, to są one do ustalenia. Cieszy mnie Wasz odzew. Chodzi mi po głowie opcja nadmorska, sam bym się chętnie nad morze wybrał, o ośrodek nietrudno, a i widzę, że większość ma blisko (Gdynia, Gdańsk, Szczecin). Ja blisko nie mam, ale połączenie bezpośrednie jest, więc problemu nie ma :)
Jutro poszukam w internecie czegoś ciekawego i dam znać. Myślę, że to będzie jakiś znany kurort, żeby łatwiej było dojechać. Zobaczymy ;)

PS Sugerowałbym przypięcie tematu i danie go do ogłoszeń na stronie głównej forum.
PS2 W moim przypadku pełnoletność, a raczej jej brak do 14 sierpnia nie jest wielką przeszkodą :)

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Z chęcią uczestniczyłbym w czymś takim, jestem pełnoletni, więc nie powinno być problemów jeśli chodzi o ten aspekt. Pytanie tylko czy będę wówczas w Polsce...
Dla mnie najlepsze byłyby oczywiście okolice Krakowa, ale oczywiście nie wszystkim to pasuje, więc powinno to być moim zdaniem centrum Polski. Jakby co to razem z Kushim, wpadniemy ; p, my jesteśmy niemal sąsiedzi (porównując odległość od szczurka czy dudekkssa), no i pierwsze spotkanie w realu mamy za sobą.
Reasumując, jeśli będę w Polsce i środki finansowe mi na to pozwolą to stawię się.

E

Electric_Dragon

Guest
Równiez poszukam ofert z centrum Polski, Moje city to : Ostrowiec Świętokrzyski, więc do Krakowa nie jest daleko, mam nadzieję że zaczepicie o nie, jesl iwszystko odbedzie się nad morzem. Dorzuce się do paliwa. :D. Poważnie, pora na konkrety. jutro zamieszcze propozycje, żeby mniej więcej mozna się było zorientowac w cenach.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Skoro rzucacie miejscowościami, to rzucę Poznań. Czy ogólnie w takim promieniu od mej ZG to autem się zawiozę, podczas gdy na drugi koniec Polski to trza będzie ciopąg, nie mniej, tak czy siak będę, miśki ;p

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
WLKP to i ja się mogę zjawić, Leszno jestem jak by ktoś był z okolic to można sie zgadać przed zlotem i jechać.
Poznań max, dalej nie będzie mi się chciało. :p

Potak

Member
Ja uważam, że pomysł Gitara :) Choć wątpie jak wiekszość powyżej, że to się uda choćby ze względu na miejsce dla wszystkich odpowiednie, a spotkanie w kaŻdym województwie osobno to troche lipa ;/ Tak więc zobaczymy jak to dalej będzie wyglądało :) Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom