A Może By Tak I Zlot Userów Gup?

Status
Zamknięty.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
jeszcze sprawdzę. musze z ojcem pogadac i sprawdzic czy mi z drugim wyjazdem nie koliduje. jeśli sie wszystko powiedzie ja bede reprezentował stolice xd

halek

Member
Halek mówi: namiot mi się rozleciał. Może będę jakiś miał, a może nie. W razie czego znajdzie się dla mnie miejsce u kogoś?

Kacperex

KacŚpioszek
Kolejna zmiana terminu tylko oddala nas od początkowego założenia. I zaczynam powątpiewać, czy w ogóle zlot dojdzie do skutku. Ciągłe zmiany, i brak jako takiej organizacji sprawia, że będzie nam ciężko się spotkać.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Są tego dobre strony, w drugiej połowie sierpnia będą już wolne pokoje dla zainteresowanych ;p Przynajmniej na dzień dzisiejszy.

halek

Member
25-27 lipca i tyle w tej kwestii...Nie wiem czemu jeszcze chcecie coś zmieniać.

Najemnik@

Member
dobra dobra xD mozecie mi powiedziec w koncu gdzie jest ten zlot bo juz sie pogubilem przy tym spamie ^^
i czy nie pogardzicie osobami "prawie" pelno letnimi? ^^

halek

Member
A więc jak w końcu z tym terminem? Jak przyjadę w piątek to kogoś tam zastanę? :p

E

Electric_Dragon

Guest
Nie będę przeklinał chłopacy, ale mi teraz TYLKO ten termin odpowiada. Urlop wzięty, dzisiaj środa. Jak jedzie ktoś z Wrocławia to bym się z nim zabrał. Zbyt dużo przesiadek jest ode mnie

halek

Member
Kto jedzie w terminie 25-27 niech dzisiaj to jeszcze napisze, jeśli można. Jak ma jechać 5 osób to chyba lepiej to odłożyć na sierpień.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja też, z tym że nie wiem czy na 100 w piatek czy nie w sobote...

E

Electric_Dragon

Guest
Pilna wiadomość!

Dobra sprawa ma się tak, Kacpie wyjeżdża gdzieś w tą sobotę, yeedo też, szczurek może się w sobotę pojawić. Pieprzyć to, jutro robimy mini zjazd w Poznaniu. Wiara, kto chce pisać i przyjeżdżać. W sumie od samego rana może się coś dziać

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Ja najprawdopodobniej i tak bym jutro jechał do poznania ze studiami się pieprzyć, tedy jak najbardziej. Już od rana bym tam był.

E

Electric_Dragon

Guest
Po rozmowach skład przedstawia się następująco:
- ja
- yeed
- Kacperex
- Gothi
- Halek

Kacperex

KacŚpioszek
No to już jest nas parę ludków, myślę że jeszcze ktoś się zjawi :)
Na ten nasz mini zlot-spotkanie.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Niech ktoś aparat weźmie =] Ja nie mam dostępnego, bo matka zabrała, a czuję, że może być jakaś pocieszna sytuacja =]

Kacperex

KacŚpioszek
Ja się zaopatrzę w aparat :)
Muszę nasze pocieszne mordy uwiecznić na fotce.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Hmm jakbym sobie kogoś załatwił to moge sie do poznania wybrac jutro ;o W sumie mam kumpla który ma tam rodzine wiec nawet nocleg moze bym miał. Ale to musze szybko się z nim zgadać.
W sobote tez bedziecie ?? Bo w sumie w sobote rano bym jechal jakos albo piatek wieczorem ;o

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom