QUOTE (Mr_Achilles @ 13-07-2005, 15:14) Mam jeszcze jedną propozycję!
Otóż kiedy zostanie przywołany Śniący, to razem z nim zostaną przywołani w całej kolonii Wysłańcy Śniącego, takie miniaturki Śniącego o rozmiarach pełzaczy. Trzeba by było znaleźć Młot Wody, potężną broń Adanosa (Zamiast Uriziela - ta broń według mnie jest dupna), która byłaby zdolna zranić Wysłańców Śniącego - Informowałby nas o nim Saturas podczas pierwszej wizyty u niego - w chwili, kiedy daje nam zadanie znalezienia 5 kamieni ogniskujących.
Trzebaby było jednak dodać Wysłańcom Śniącego animacje umierania, chodzenia i atakowania - a czy ktoś to potrafi?
Dobra. Pomysł moim zdaniem kiepski. Tak zwani "Wysłańcy Sniącego" hmmm.... to po prostu mogą być członkowie bractwa, których Śniący (zaraz po przebudzeniu) opętał i zrobił z nich swoich sługów, a później po jego śmierci ci słudzy to by byli Poszukiwaczami w GII i w ten sposób zero sprzeczności w fabule
. Pomysł z Młotem Wody też moim zdaniem jakiś taki lipny. Dlaczego miałby on być zamiast Uriziela?? Moim zdaniem, ta broń jest spoko, a jeżeli tobie się nie podoba, to trudno, to już jest kwestia gustu. Nie mniej możnaby coś zrobić z tym twoim pomysłem, ale jeszcze nawet nie wiadomo czy takowy Mod wogóle powstanie, bo jakoś przycichło.
Pozdrawiam.