20.000 Użytkowników ;)

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
W dniu 12 09 2008 zarejestrował się na naszym forum, 20.000 użytkownik :)
Liczba ta cieszy zważywszy na fakt, iż są to żywe osoby, każda okrągła liczba cieszy i mam nadzieje, że niedługo będziemy świętować 30.000 użytkowników.
Ot taki mały temacik.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Kurde... A jak tu przyszedłem to nas było coś koło 14 tys.... Ale to zleciało... No nic, cieszę się bardzo, że g.up tak wspaniale się rozrasta i mam nadzieję, że niedługo nas będzie 25 tysięcy :D

szczurek

Menda serowa
Weteran
Patrząc na swój numer użytkownika i na tą magiczną ( jakby się nie tak dawno mogło wydawać ) liczbę zapiera dech w piersiach.
Prawie 20k ludzi przeżyło ze mną te 4 lata na forum :) Coraz bardziej mnie zadziwia to miejsce.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Ciekawe ile z tego to ludzie którzy nigdy nie napisali żadnego posta etc...

Karpielek

VIP
VIP
Ja sie nie dziwie ze tyle nas jest. To forum jest najlepsze w Polsce. Każdy przychodzi tu po porady i je dostaje xD

E

Electric_Dragon

Guest
Zleciało sporo. Faktem jest, że większość rejestruje się by rozwiązać problemy w grze. Część zostaje na stałe. długo kręci się już biznes :)

Dolina

New Member
Zarejestrowałem się przed chwilą, ale i tak się ciesze, że jest aż tylu użytkowników ;)
To może ja będe jednym z tych co są tu na stałe :D

PS: Jest tu chatbox? xD *SoutchBox xd czy jakoś tak ;)

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Dolina @ 13-09-2008, 16:12) index.php?act=findpost&pid=196206
Zarejestrowałem się przed chwilą, ale i tak się ciesze, że jest aż tylu użytkowników ;)
To może ja będe jednym z tych co są tu na stałe :D

PS: Jest tu chatbox? xD *SoutchBox xd czy jakoś tak ;)

Miejmy nadzieje, że będziesz aktywnym i wartościowym userem.

Tak jest, ale dostępny dopiero od 80 postów. Dlatego musisz na początku popisać na forum zanim ujawni Ci się shoutbox.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Nigdy nie patrzyłem na liczby. Przybyłem tu z problemem, który został w miarę rozwiązany, i zostałem, aby dzielić się muzyką, popisać w KrzykSkrzynce i czasem jakiegoś mniej lub więcej rozsądniejszego posta wstawić. Nie będę jednak inny, więc również pogratuluję forum, że tak długo się trzyma, i za to, że tyle dusz tego olbrzyma już odwiedziło.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Oj tak, to forum przeżyło swoje wzloty i upadki. Jeszcze pare miesięcy temu uznałbym, że sprawy stoją dość marnie jeśli chodzi o klimat, ale ostatnio jest chyba dużo lepiej ( albo po prostu to ja się uwsteczniłem ).
Niech tylko admini tępią coraz częśćiej pojawiajacych się idiotów, a będzie naprawdę dobrze!

Sto lat dla G Up!

Najemnik@

Member
No no kto by pomyslal..w lipcu bylo gdzies o polowe mniej ,a tu mamy wrzesien i juz 20,000 ;]
Mam nadzieje ze gdzies za rok dobijemy do 100 xD

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ja nawet mam dowód… słaba jakość, ale gdy już będzie to 50 000 i tak będzie pamiątka ;p
http://img152.imageshack.us/my.php?image=beztytuugv9.jpg

W sumie też nigdy nie zwracałem większej uwagi (mniejszej też nie) na tego typu statystyki ale jakby nie patrzeć pamiętam czasy gdy nie było tu tysiąca użytkowników, baa wpadałem tu nawet gdy ledwo setka była. Wiele się zmieniło podczas tego stopniowego przybywania użytkowników, jedni wnieśli coś ze sobą, inni zaś wynieśli…
Pozostaje czekać na kolejną rocznicę.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
BTW ? a kto jest tym userem, który założył konto jako 20tys użytkownik

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
No to ja "zaspamie" i pogratuluje wszystkim, którzy włożyli choć cegiełkę w dzieło przyciągnięcia takiej rzeszy userów. Sporo nas jest:
- 0,05% naszego narodu.
- 8000 więcej userów niż Tawerna.
Trzeba zwracać uwagę na liczbę userów, bo ona pokazuje jak dane forum jest atrakcyjne dla człowieka. Więc My, jako aktywni userzy, możemy być dumni, z tego, że tu jesteśmy i mam nadzieję, że tu zostaniemy, aż do ustanej śmierci (oczywiście w pozytywnym tego wyrażenia znaczeniu).

Yeed, spójrz w link Dadexa.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dziękować :)

Generalni....gdyby wszyscy z tych 20 koła ludzi był aktywny na tym forum to by nam moderatorów brakło xD
aczkolwiek tak to jest...jedni odchodzą drudzy przychodzą....i jakoś się to kreci...póki gothic ciągle się rozwija ciągle będą zainteresowani ludzie...oczywiście dla stałych bywalców Gothic nie ma znaczenia już od dawna...ale nowi przychodzą głównie dla Gothica

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No to i ja coś skrobnę..
Wielkie gratulacje szczególnie dla Kacperexa oraz całej administracji tego serwisu. Mam nadzieję że za rok będzie juz 100 tys ^^.
Co tu się więcej rozpisywać...

Phantom Lord

Active Member
A przez trzy dni przybyło już 145 userów :) Nie ma co, mnożymy się jak króliki.
Gratuluję Kacpiemu za prowadzenie tego forum. Jesteśmy najlepsi w całej Polsce, fajnie nie?

No i nie zapomnijmy podziękować La Ondzie, oni też przyczynili się do powstawania nowych kont xD

Kushi

Weteran
Weteran
Mam dziwne wrażenie, że Clone się tego nie spodziewał zakładając forum :). Hyh, pomyśleć, że już jak się rejestrowałem ( nr 361 ) gubiłem się w tym wszystkim i wydawało mnie się, że ichniejsze g.up to duże forum :).

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Hehe, jak teraz patrze na ten numerek Kushiego, a później spojrzę na na mój, to sobie myślę że to co teraz przybywa w mniej więcej tydzień, 4 lata temu zajmowało ponad miesiąc. Oby tak dalej.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Pamiętajmy, że 20 tys na przestrzeni 4 lat :p
część już odeszła na emeryturę...a część wpadła tylko z jakimś konkretnym problemem....a potem znikała

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom