Śpiący Xardas

Status
Zamknięty.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Jestem w świątyni śniącego i spotykam Xardasa. Mówi , że zużyłcałą moc , i że śniący jest coraz potężniejszy a potem dzieje się tak jakby ktoś na niego rzucił sen. Problem polega na tym , że niby da sie w grze być nekromantą w tym właśnie momencie a on mi kima na podłodze. ;)
Pozdrawiam Koza123

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Z tego co pamiętam, szatę Nekromanty można nabyć u Xardasa jeszcze przed ponownym wejściem do Świątyni Śniącego, wtedy kiedy wręczamy mu Uriziel.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
A właśnie. Mam takiego buga, że nie mam uriziela i już w 4 rozdziale mam opcję dialogową : "Przygotowałeś już formułę, która przywróci urizielow jego dawną moc?".

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Coś mi się wydaje, że jest to skutek nadmiernego używania konsoli. Przed chwilą dopiero dostawałeś się do Obozu Bractwa, a teraz już jesteś w Świątyni Śniącego (w której jest się w 6 a nie 4 rozdziale). Jeżeli jesteś Strażnikiem Świątynnym nie możesz zostać nekromantą, twoja kariera kończy się na byciu wojownikiem śniącego. Radzę rozpocząć grę od nowa, i nie używać już kodów.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Dokładnie, pamiętam raz z ciekawości bawiłem się konsolą i wynikło podobnie. Miałem nieaktywnego Uriziela a dostałem się do Xardasa w świątyni i nic już się nie dało zrobić.

Nie graj na kodach, to psuje piękno tej gry. Na kodach sobie graj jak już ci się wyczerpią możliwości w grze ( w sensie odkryjesz każdy zakątek i przejdziesz gre każdą możliwą drogą ).

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Znaczy ja dizś od nowa gram i się dopiero dostaje do bractwa, żeby nie było.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom