zgodze sie z zefirem-temat już był. A co do twojego pytania to sie wypowiem : Śniący moim zdaniem powróci ale napakowany bo w g1 był słabiutki i taki chudy a teraz to bedzie lol..
Pozdro i używaj opcji szukaj koleś!!!!!!
Ej ja tu nie jestem długo ale bez jaj ... No piszecie takie posty ... To ja bym se mógł nabić samymi pytaniami na temat G3 z 15000 postów. SPAM to określenie tego co się tutaj dzieje
Rambo przegiołeś, bo pytania sie powtarzają, ktoś może usunąć taki post itd..... ale co do śnicego to chciałbym aby wrócił ale wole żeby walka była z nim podobna jak w jedynce tyle(przebijanie serc),a poźniej taka jak ze smokiem-ożywieńcem w dwójce
Mi bardzo trudno stwierdzić, czy śniący powróci, czy jednak nie... Nie mam pojęcia, w życiu bym nie pomyślał, że on może być w g3, ale jak wiele osób o tym mówi, to ja w końcu sam nie wiem... Nie zdziwiłbym się, gdyby to była jedna wielka plota.
Ja uważam że napewno śniący nie powróci myśle tak dlatego że twórcy zapewne będą chcieli znowu popisać sie swoją inwencją twórczą.... Chociaż wielkim zaskoczeniem dla mnie by było ujżeć go znowu a przecież twórcy napewno nas będą chcieli zaskoczyć....
QUOTE Ej ja tu nie jestem długo ale bez jaj ... No piszecie takie posty ... To ja bym se mógł nabić samymi pytaniami na temat G3 z 15000 postów. SPAM to określenie tego co się tutaj dzieje
Widać, ze do spamu przykładasz się całym sercem
.
A co do tematu to nie mam zbyt sprecyzowanej odpowiedzi, z jednej strony niechciałbym śniącego, a z drugiej chciał.... tak więc niech wróci, ale będzie w queście pobocznym
Ależ grałem i to kilka razy... nie wiem o czy mówisz... Najlepiej będzie jak przytoczysz ten fragment gry... nie musi być dokładnie ale tak mniej więcej...
No dobra to jest w piątym Akcie jak Bezi gada z Lesterem i lester mówi że głowa go boli a bezi że wie czemu bo Poszukiwacze to dawni Członkowie bractwa śniącego i potem dochodzą do wniosku że Śniący Powrócił.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.