Ostatnie aktywności

• A
    Adik91 założył nowy temat.
    Czesc, zainstalowalem Gothica 2 Newbalance zgodnie z instrukcja gra wlacza sie i dziala poprawnie tylko nie widze nigdzie NPC o...
  • T
    tomes odpowiedział(a) w temacie 20 lat portalu Gothic Up.
    Elo, ja jestem w szoku, że moje konto nadal istnieje na forum. Po prawie 20 latach znowu się zalogowałem. Oczywiście w Gothica nadal...
  • RoMek
    RoMek założył nowy temat.
    O godzinie 19:00 rozpoczyna się Steam Next Fest, ale już teraz możemy pobrać Nyras Prologue czyli Demo Gothic Remake. Wersja...
  • RoMek
    Po kilku miesiącach wracamy z nowościami o „Skazańcach”, czyli zespole teatralnym, który wystawi spektakl o nazwie „Witamy w Kolonii”...
  • RoMek
    Premiera grupy teatralnej „Skazańcy” odbędzie się 31 maja 2025 roku we Wrocławiu. Gdzie dokładnie? Próby przeprowadzane są we...
  • RoMek
    Zdjęcia to nie tylko pamiątka dla ich uczestników, ale także zapis chwil – podróż w konkretne miejsce i czas. Dla osób postronnych...
  • RoMek
    Pomimo możliwości zagrania w demo Gothic 1 Remake na PGA 2024 lub Gamescomie 2024 nie mogłem pojawić się na tych imprezach. Więc gdy...
  • K
    kursaki31 odpowiedział(a) w temacie Co Ostatnio Oglądałeś?.
    Zgadzam się, to świetne filmy, zwłaszcza "Sekretne okno" Zdecydowanie świetne zestawienie! Ocean’s 11-13 to klasyka lekkich...
  • Damianut
    Damianut odpowiedział(a) w temacie New Balance nie chce się uruchomić.
    Trzeba pobrać najnowszy, pełny instalator, i dla pewności zainstalować na czystym Gothicu
  • RoMek
    Jak zauważyli użytkownicy oficjalnego Discorda Gothic Remake1 po aktualizacji karty produktu na GoG.com otrzymaliśmy nową wersje okładki...
  • K
    Ketonal odpowiedział(a) w temacie New Balance nie chce się uruchomić.
    Czy można prosić o link do starszej wersji skryptu albo samego spolszczenia (wersja gry 17.05.2024)
  • K
    Ketonal odpowiedział(a) w temacie New Balance nie chce się uruchomić.
    Tak działa poradnik od Gromczaka,ten błąd wyskakuje po dodaniu skryptu
  • Dark Fenix
    Dark Fenix odpowiedział(a) w temacie New Balance nie chce się uruchomić.
    Jakiego poradnika używałeś? Czy czysty Gothic działa poprawnie?
  • K
    Ketonal założył nowy temat.
    Cześć mam problem po wgraniu czystego gothica,moda i skryptów z 14.02 wyskakuje taki błąd "A new mod installer was released, download...
  • RoMek
    Do grania w Gothica 3 w 2025 roku podeszłam jak wielu innych graczy – z Mod Packiem, czyli paczką modyfikacji polecaną przez YouTuberów...
Do góry Bottom