Ostatnie aktywności

• Dark Fenix
    Dark Fenix odpowiedział(a) w temacie Naprawa błędów.
    Jak ukończysz grę to dej znać jak odczucia. Czy trafiłeś na jakieś nieścisłości albo czy widzisz coś innego jeszcze do poprawy.
  • RoMek
    RoMek założył nowy temat.
    Embracer Group deklaruje premierę Gothic Remake w przyszłym roku obrotowym 2025/2026. Kończy się on 31 marca, więc Gothic Remake będzie...
  • M
    maciej03 odpowiedział(a) w temacie Naprawa błędów.
    Na razie gram razem z Union i nie zauważyłem problemów. Choć zauważyłem, że jest też plugin do Uniona naprawiający skrypty, ale już nie...
  • RoMek
    RoMek reacted to maciej03's post in the thread Naprawa błędów with Like Like.
    Na szczęście udało mi się to znaleźć. Był to Service Pack 1.4.
  • Dark Fenix
    Service Pack? Rzeczywiście coś takiego było. Czy to przypadkiem nie powodowało jakiś problemów z Systema Packiem?
  • M
    Na szczęście udało mi się to znaleźć. Był to Service Pack 1.4.
  • Dark Fenix
    Niestety wszystkie patche, które miały poprawiać drobnostki zamieniają się w jakieś molochy. Może kiedyś używałeś starą wersje Yet...
  • M
    No właśnie wyszły mody, ale zawsze coś zmieniają. A ja chciałbym zagrać w klasyczną wersję. Będę jeszcze próbować szukać, a jak nie to...
  • RoMek
    RoMek odpowiedział(a) w temacie Naprawa błędów.
    No cóż, wyszło już co najmniej kilka modów poprawiających błędy w mechanikach gry. Kiedyś miałem przyjemność grać w Nostalgic Edition i...
  • M
    maciej03 założył nowy temat.
    Hej wszystkim, postanowiłem sobie znów zagrać w trylogię, ale jednocześnie naprawić główne błędy. Wersje Steam z tego co widzę wychodzą...
  • RoMek
    Zgodnie z zapowiedzią, dziś o 20:00 odbyła się premiera „OPOWIEŚCI STRAŻNIKA”, krótkiego filmu w świecie Gothic. Dwudziestominutowa...
  • yeed
    yeed reacted to adana4's post in the thread RBmod (Gothic 3) with Like Like.
    Witam, kolejna wersja moda jest gotowa, tym razem postanowiłem zostawić tylko teren. Elementy związane z edycją statystyk broni itp...
  • RoMek
    Alkimia Interactive rozpoczęła nową serię filmów „Gothic Remake Making of” pełniącą role dziennika deweloperskiego opowiadającego o...
  • RoMek
    Wczoraj w Warszawie odbyło się CD-Action MeetUp: edycja Gothic, na którym fani Gothica mieli okazję zagrać w demo modyfikacji Złote...
  • Dark Fenix
    Dark Fenix odpowiedział(a) w temacie RBmod (Gothic 3).
    Ciężko uwierzyć na tych porównaniach, że jest to to samo miejsce.
Do góry Bottom