Zużyty Sprzęt

Status
Zamknięty.

boracki

Member
Niektóry sprzęt ma adnotację " Zużyty" np. tarcze zdobyte na wrogu ( to akurat logiczne, kolo się nią zasłaniał i jest uszkodzona )
1) czy można w jakiś sposób naprawiać ten sprzęt ( samemu lub u kogoś )
2) czy sprzęt zużyty różni się statami od takiego samego nie zużytego, czy ewentualnie jest tańszy

Zauważyłem, ze tarcza ze stanem " zużyty " gorzej blokuje np. strzały niż taka nówka ( sprawdzałem doświadczalnie na tym samym wrogu, tym samym rodzajem tarczy )

Jak ktoś wie o czym mówie to proszę o pomoc

Dark Shadows

Active Member
Zauważyłem, ze tarcza ze stanem " zużyty " gorzej blokuje np. strzały niż taka nówka ( sprawdzałem doświadczalnie na tym samym wrogu, tym samym rodzajem tarczy )

OOOOOO :blink: :blink: :blink: Aleś ty mądry. Sam to wymyśliłeś? :p

Przecież to logiczne, ze zużyte jest gorsze. Nie da się tego naprawić ani samemu ani u nikogo. Najlepiej po prostu to sprzedawać.

Pozdrawiam.

boracki

Member
QUOTE(Dark Shadows @ 13-11-2006, 15:41) [snapback]126688[/snapback]

OOOOOO :blink: :blink: :blink: Aleś ty mądry. Sam to wymyśliłeś? :p

Przecież to logiczne, ze zużyte jest gorsze. Nie da się tego naprawić ani samemu ani u nikogo. Najlepiej po prostu to sprzedawać.

Pozdrawiam.

Widocznie nie tak mądry jak ty
skoro można ostrzyc broń i podnosić tym jej możliwości, to czemu by nie klepać tarczy jak w innych RPG.
a ponieważ jestem dopiero w Cape Dun to myślałem, że ktoś kto jest znacznie dalej coś wiecej mi powie.
a tu jakiś KUTAS się tylko odezwał z głupim tekstem

nie pozdrawiam

Dark Shadows

Active Member
Nie używaj brzydkich słów. :p To był sarkazm. :p Chyba wiesz co to. Po za tym trzeba być wyjątkowo nie mądrym by nie wiedzieć, że coś zepsutego nie działa lub daje gorsze efekty.

Jest również różnica między ostrzeniem a naprawą broni. To dwie różne rzeczy. :p A nie klepiemy tarczy, bo to nie jest jeszcze inny rpg.

Nie trzeba się od razu tak rzucać z takimi tekstami "kutasie". Trochę zabawniejszego podejścia do życia i umiejętności śmiania się z samego siebie życzę na przyszłość. ;)

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom