Znikajace Postacie

Status
Zamknięty.

Aco

New Member
Witam,

Mam strasznie głupi błąd w g3, nawet cała masę jak pewnie każdy, ale ten uniemożliwia dalsza grę. Po prostu po przyjsciu do sali tronowej Rhobara patrze a jego tam niema :blink: Dla sprawdzenia zacząłem gre jeszcze raz, od razu pobiegłem do gothy i przeteleportowalem sie do stolicy i tym razem król już był.
Wydaje mi sie ze on po prostu wpadl pod tekstury jak cala masa innych postaci.
Podobny bład miałem z Miltenem bo zaciął mi sie w drodze do klasztoru magów ale udało mi sie go odciąć i odeskortować :D
Z tym królem sprawa wygląda gorzej... Miał ktoś podobny problem? Da sie go jakos rozwiazać? jakis plik repire itp
Pewnego razu po wczytaniu gry w ogóle wszyscy orkowie z Vengardu zniknęli, tez sie zapadli pad ziemie, to jakąś paranoja jest, z początku fajna gra okazała się takim gó***em.

d.a.w.i.d

Member
No cóż to są właśnie błędy gothica. Polecam zainstalowanie najnowszego patcha no a jeśli chcesz kontynuować zapis to nie pozostaje nic innego jak użycie kodu spawn Rhobar. Tak samo robisz z innymi postaciami które znikają. Możesz go jeszcze poszukać wpisując kod goto Rhobar. Moze gdzies sie znajdzie

Aco

New Member
co do patcha to mam najnowszego, thx za rade spróbuje ale jeśli nie zadziała to mówi się trudno, z tego co wyczytałem to Rhobar byłby mi tylko potrzebny żeby go zabić pod koniec gry ;D

d.a.w.i.d

Member
To źle wyczytałeś bo Rhobar zleca ci misje na odkrycie planów Xardasa, daje berło varrantu, uczyni cie wybrańcem innosa jeśli sobie tego życzysz i uczy umiejętności paladyn i regeneracja. Zabić wcale go nie trzeba

krzych mag

Member
miałem taki problem z buntownikiem z montery.(pod wiatrakiem siedzi)no to kazałem mu biec i jak dobiegł na wzgórze to kazałem mu tam czekać.zapisałem się tak że na zdjęciu było go widać a jak wróciłem do gry to go niebyło

Aco

New Member
No ja wiem że Rhobar zleca parę misji itp jednak w moim przypadku ciężko będzie podążać ścieżka Inosa :D chyba zadowolę się zakończeniem jakie proponuje Xardas lub w ostatecznosci niedokończe gry :D

Aco

New Member
Dzięki jeszcze raz za ten kod. Tak jak przypuszczałem Rhobar pewnie skoczył do kibla 200m pod teksturę ;D
Jak go prze teleportowałem do sali tronowej to sobie grzecznie staną gdzie jego miejsce i nie było z nim więcej problemów :rolleyes:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom