Znikające Zadanie

Status
Zamknięty.

Qoz

New Member
otóż mam taki problem ze gdzieś mi wcięło zadanie z dostawami broni dla bandytów. jestem już w jarkendarze i mogę kontynuować grę więc niby nic ale chcę wsadzić fernanda do pierdla i mieć ognika.
Jeżeli to zadanie naprawdę gdzieś zniknęło to czy można to jakoś odkręcić. nie chcę mi się zaczynać gry od nowa.

szczurek

Menda serowa
Weteran
A może je wykonałeś, dostawcą broni jest Fernando z górnego miasta ( mogłem pomylić imię bo baaardzo dawno nie grałem ). Sprawdź czy zadanie nie ma w wykonanych.

Qoz

New Member
właśnie nie ma go w wykonanych mam ten list z dostawą miecze i pierścień ale nikt się tym nie interesuje.
W zadaniach aktywnych mam jakieś zadanie z dexterem i zapis jest że się ukrywa w tej swojej wieży. Tylko on już dawno piach gryzie.

Edit: Teraz gram od nowa i kiedy powinno mi się to zadanie aktywować? rozwaliłem już jedną grupę za mostem przy farmie Akila i teraz szykuje się do odbicia Elvricha. Zadanie powinno być już aktywne?

Tanner

Member
Zadanie z dostawą broni dla bandytów da Ci vatras, potem idziesz do martina i potem kryjówki bandytów za farmą sekoba. Tam będzie list w którym zobaczysz podpis Fernando. Idziesz do fernando i decydujesz, czy ma iść do paki czy nie. Potem do martina i vatrasa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom