Lord Bezimienny. hmm... Bezimienny, wiadomo na cześć naszego bohatera bo dołączając do tego forum chciałem się jakoś z nim porównywać, a Lord dodałem żeby było widać że Bezimienny jest potężny.
No to tak, mo nick wziął się od imienia Edgar (jakby ktoś nie wiedział
), a dalaczego EdGaR ?? Dlatego, że to imię mi się i wydaje mi się, żę brzmi ono jak imię jakiegoś angielskiego szlachcica, a litery różnej "wielkości" to już mój wymysł
Mój nik : Sever ,z angielskiego zrywać, porzucać, wynalazłam sama i tak zostało. A Sharivar to po prostu drugi człon mojego nazwiska, które wszyscy przekrecaja na Szirar (jakie to wnerwiajace
Mój nick niemal nie ma pochodzenia...
Imię: Maciek
Pierwszy pomysł: Mac
To nie brzmiało (Mimo iż taki jest od kilku miesięcy na forum - bym mu nick zają
) Dodałem me "ukochane" ...
Rejestrowałem się na forum... Brat rzucił tekst: "Are you Mac...?"
Olśniło mnie! (Odpowiedziałem "Yes, I am." - to mnie natchnęło)
Jest: IMac...
Czasami (jak w mailu) używam IMac...13 (Pech? Ta liczba przynosi mi farta!)
W RPGach i MMORPGach jest Xavir V'Gesise i Genesise V'Gesise (Dwaj elficcy bracia, których przypadkiem stworzyłem)
A! Ktoś może pomyśleć o moim nicku jako o wycinku imienia "Meriadok" w języku Shire'u - "Kalimac" (heh... Zwrócił ktoś uwagę?)
Odkryłem to czytając po raz 20 tom III Władycy Pierścieni
Mack - nazywa mnie tak pewna amerykanka, ktora nie potrafi wypowiedziec mojego imienia. Na imie mam Przemek. Do Mack dodalem sobie Mad co znaczy wsciekly. Czyli " Wsciekly Mack ".
W szkole mowia na mnie Maly, bo kiedys bylem najmniejszy w klasie, ale uroslem i teraz jestem jednym z najwyzszych w klasie. Przezwisko zostalo.
PS: Sorry, ze nie uzywam polskich znakow, ale aktualnie jestem za granica i mam Windows w wersji angielskiej.
Mój nick w sumie nie ma żadnego znaczenie. Mam na imię Dawid więc jakiś koleś kiedyś w szkole zaczął na mnie mówić Dada. Tak nie to wkurzało i brzmiało to tak jakby to xywa dla jakiejś babki to była. Potem jeden koleś przekształcił to na Dadex i tak już zostało. Rzadko do mnie tak w szkole mówią. No chyba dwie czy trzy osoby tak mówią w tym jeden qmpel. A pozostali raczej po imenieu.
Hmm... Moje viqux jest, bo jest. nie miałem żadnej ksywy, więc podpisywałem się imieniem, ale to było nudne. Więc po prostu wymyśliłem sobie viqux. Nick osobistego autorstwa.
A mój się wziął.. od przezwiska , od imienia .. od braku pomysłu..
Kiedyś myslałam o zmianie ale sie rozmyśliłam .. Więc została poprostu Kara...
2004 <--- to od pewnego wydarzenia ...
Heh i ludzie sie do tego przyzwyczajili ... Chyba wszędzie mam taki sam nick..
Pozdro
Taa mój dla tego że był bezimienny więc potem lee i przyjaciele były milteny lestery itp był i lee a że jest u mnie na drógim mejscu to się uparłem. Więc bardziej do rzeczy był lee więc wpadł mi pomysł
przeczytałem historyjkę jak to trafił do kolonii więc zobaczyłem ża nazwe go tak a nie inaczej więc lee dlatego że lubie a pogromca zdrajców dlatego że czeka na zemstę i się pewnie doczeka
ja muj nick wymysliłem PUNK EREMITA EREMITA to chyba wszyscy którzy grali w nk to wiedzą kto to był wziełem jego imie na swuj nick bo spodobało mi sie a PUNK bo ostatnio zaczełem słuchac punk rocka
Jeśli Obi lubi Kenobiego, to ja lubię Boba Fetta. Dlaczego? To moja ulubiona postać w Star Warsie, jest tajemnicza, podoba mi się jej ,,zawód" i to, że nazywają go ,,nieśmiertelnym". najpierw miałem nick Predator (nie będę mówił dlaczego), ale znudził mi się i tak powstał Fett. Na imię mam Łukasz (jakoś nie pasi do Boba Fetta), a w szkole jak narazie tylko jedna osoba tak do mnie mówi (a raczej wkurza)...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.