ten caly jak mu tam na C copper chyba "zgubil" mi sie i nie wie gdzie on jest i go znalesc nie moge co robic bo nie usmiecha mi sie przeszukiwanie swita.
Spróbuj się przespać, powinien może się zjawić. Możliwe też że nie żyje, ale radziłbym sprawdzić w Reddock, jeśli o Coppera chodzi. Jak go nie znajdziesz to nie przejmuj się, i tak nie jest Ci do niczego potrzebny...
Wiec albo jak kolega powyzej napisal zginol albo(wydaje mi sie ze jest taka funkcja bo 3 tygodnie w g3 nie gralem a poza tym zadko biore sobie kogos do pomocy)kazales mu czekac w jakims miejscu i zapomniales.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.