Zestriddle

Status
Zamknięty.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Tak szczerze to nie wiedziałem gdzie to dać, ale zdecydowałem sie na inne strony.

Z sieci znalazłem cos takiego jak Zestriddle, jest to zbiór kilkudzisięciu łamigłówek których odpowiedzi trzeba wpisywać w wyszukiwarce, niektóre są proste inne zajmują godziny. Temat jest po to żeby ci którzy grają w zesta lub zamierzają grac chwalili sie swoimi osiągnieciami i podpowiadali innym jak zagadki rozwiązywać (UWAGA: Nie mozna podawać prawidłowych odpowiedzi,można jedynie na nie naprowadzać żeby pytający sam odkrył odpowiedź. Mam nadzije że sie wam spodoba Ten Zest.

EDIT:
jestem na 12 i za cholere nei wiem co robić ;)
Z wyrazami szacunku. Godfather

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Fajne, fajne. Zacny klimacik i w ogóle, ale trochę czasochłonne... W każdym razie polecam także.

halek

Member
Fajna stronka ^^. Na początku nie do końca czaiłem o co chodzi ale teraz już wszystko wiem. Idzie mi tak średnio (od pół godziny tkwię przy drugim obrazku :p ) ale nie zamierzam na razie rezygnować. Strona ogólnie ładna, fajna, hmm... psychodeliczna muzyczka i ciekawy, oryginalny klimat. Strona jak dla mnie 9/10, jak przejdę parę etapów do końca miesiąca dam 10 :p.

Archimonde

Member
Chciałbym w to pograć, ale mam dwie wersje ang. i jedną niemiecką. :/
Próbowałem w Operze i IE, nadal po ang. :huh:

No ale przyznam, że ciekawa muzyka jest. :D

Archimonde

Member
A to szkoda. Myślałem, że polska flaga to link do polskiej wersji oraz tekst "Koszmar zamknięty w 70 zagadkach" (po polsku) coś znaczy. <_<

halek

Member
Co do tej polskiej flagi, to jedyną jej konkretną rolą jest to, że pod buttonem "forum" jest polskie forum, a nie angielskie. Reszta to w sumie same pierdy, a gra po angielsku. Nawiasem mówiąc też mnie to trochę rozczarowało -_-' Tym bardziej że gra jest tworzona przez Polaków. No ale nic, trochę wysiłku nie zaszkodzi, zresztą sam język nie jest taka przeszkodą jak kosmiczne rozwiązania zagadek od których można ześwirować. Przy okazji, jestem przy 5b :p

Edit: ściślej pisze tam *w 72 zagadkach :p A nowe zagadki ciągle powstają. :)

anusias5

New Member
CYTAT(Godfather @ 27-11-2006, 14:40) [snapback]128363[/snapback]
Tak szczerze to nie wiedziałem gdzie to dać, ale zdecydowałem sie na inne strony.

Z sieci znalazłem cos takiego jak Zestriddle, jest to zbiór kilkudzisięciu łamigłówek których odpowiedzi trzeba wpisywać w wyszukiwarce, niektóre są proste inne zajmują godziny. Temat jest po to żeby ci którzy grają w zesta lub zamierzają grac chwalili sie swoimi osiągnieciami i podpowiadali innym jak zagadki rozwiązywać (UWAGA: Nie mozna podawać prawidłowych odpowiedzi,można jedynie na nie naprowadzać żeby pytający sam odkrył odpowiedź. Mam nadzije że sie wam spodoba Ten Zest.

EDIT:
jestem na 12 i za cholere nei wiem co robić ;)
Z wyrazami szacunku. Godfather

?? - szczur

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom