Zespół

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Witam.
Heh naszedł mnie strasznie durny pomysł, ale może jak ktoś by się chętny znalazł to może nawet coś by z tego powstało.
Co wy na to, moi drodzy muzycy, żeby zrobić nasz forumowy zespolik. Muzyków mamy różnorodnych. Może w wolnych chwilach w ramach ćwiczenia grania na naszych kochanych instrumentach coś byśmy skomponowali ? jakości dużej nie będzie tak for fun ?
Obrobi się wszystko w jakimś mikserze i zrobi mp3 ;]

Blair

Członek #RN
VIP
spoko, można coś zrobić. Piszę się bna to.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
W sumie to ja bym mógł, ale nie zrobię tego z jednego powodu - podobnie jak Panowie wyżej gram na basie. Jest nas trzech, a prawda jest taka, że wystarczy jeden :) Chyba, że zgłosiłoby się tutaj kilku gitarzystów, klawiszowców i (o ile są) perkusistów, podzielilibyśmy się na grupy i prezentowali swoje utwory czy covery.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Pogrywam trochę na gitarze, więc jeśli się przydam, to walcie do mnie ;)
No i podstawowe pytanie: na jaki rodzaj muzyki się nastawiamy?

Blair

Członek #RN
VIP
moge zagrać bass harmonicznie i bede robił melodnie no problemo. Mam takiego skilsa juz.

edit.

mam tez od groma efektów więc partię riffową gitary i ewentualnie jesteś małe solo ( nie lubie solówek ) basowe ale z efektem distoriona. Dam się to tak zmasterowac, żeby brzmiało podobie do gitary.
Po dłuższym zastanowieniu mogę jeszcze jakieś klawisze zapodać chociaż nie trawie grać na klawkach ;P

rock, hard rock ? coś w ten deseń ?

a możę bluesa? ;>

Do góry Bottom