Zeltrax

Fahrenheit

Pimpu?
Zeltrax, najpierw musisz zacząć się udzielać, pisać dużo postów, zaznajomić się z ważnymi osobami na forum itd. Potem jakieś awanse, pomożesz robić newsy, zostaniesz Redaktorem, kiedyś dostaniesz rangę VIP, i może potem uwzględnią cię w naborze na modów. To długi proces.

Vendetta

Deathproof
VIP
Bez przesady, witasz się, gadasz o jakimś arcania center, dalej gadasz o AC, później chcesz tu moda. No bez jaj.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Bez przesady, witasz się, gadasz o jakimś arcania center, dalej gadasz o AC, później chcesz tu moda. No bez jaj.

Bez przesady, nie lekceważy się innych serwisów. Nie wypada. Się zapytał tylko chłopak. Czasami zaczepne posty w stosunku do nowych mnie irytują. Więc przystopuj

Vendetta

Deathproof
VIP
Ja się czepiam nie tego, co myślisz ED. Ale on przyszedł na gothic up przywitać się, nie informować nas o zmianach w serwisie AC, który, przynajmniej mnie, nie interesuje. W dodatku pytanie o posadę moderatora, jak zna tutaj maksymalnie 6-7 ludzi, a z administratorem oraz większością z tutejszej "milicji" nie zamienił słowa.
Mnie to trochę irytuje, ale ja to ja. Byłoby dziwne, gdyby czyjaś osoba w pełni mnie usatysfakcjonowała.
No to na koniec Zeltraxie życzę powodzenia, ale pamiętaj, że nie jesteś na AC, tylko na gothic up. Obowiązują tutaj pewnie inne zasady, bo tamtych z AC nie znam. Czuj się jak u siebie, ale nie przesadzaj. Gothic up to więcej niż forum.

Fahrenheit

Pimpu?
Gothic up to więcej niż forum.

Ta, Gothic UP 4 Life itd. Nie przesadzaj, chłopak tylko grzecznie zapytał, może ma wygórowane ambicje, ale lepsze to niż goście bez ambicji, tacy jak obecny User Miesiąca, nie umiejący sklecić zdania po polsku. Zel, pisz trochę też w normalnych tematach, bo póki co nas olałeś ;(

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Znalazło by się dla mnie miejsce na posadę moda?

To tak samo jakbym ja przylazł do Cesca z którym imho znam się już trochę i powiedział, ze chce być adminem Arcania Center. Zdecydowanie obśmiałby mnie :)
Bez obrazy ale Jak na 15 lat to latarnia twojego umysłu nie świeci zbyt mocno :p
Jeśli masz nadzieję na stanowisko. Zasłuż zapracuj, niektórzy latami tu się o to starają.

V...bardzo fajną masz prackę w sygnie i avku..dobie zauważyłem :)

no i witamy (żeby nie było, że jestem tak do końca chamol)

Do góry Bottom