Zeltrax

Zeltrax

New Member
Na sam poczatek powiem, iż witam konkurencję. Nazywam się Arek, mam 15 lat. Jestem moderatorem, oraz newsmanem na stronie xxx. Mój nick już znacie, więc nic więcej nie muszę wam mówić. Bo co tu więcej powiedzieć?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witamy w naszych skromnych progach.

Mam nadzieję, że będziesz uczestniczył w życiu forum tak samo jak na arcania.gram.pl. Zapoznaj się z regulaminem i dołącz do jakiejś gildii (polecam najemników). Czuj się jak u siebie w domu :).

Muzin1234

Member
Witaj. Nie spamuj i pisz na temat.Byłem kiedyś na tym forum ale jakoś mi się usunęło konto :p.
Pozdrawiam...

Silden

RPG'owiec
VIP
Zaraz, zaraz... Arcania Center? Pozdrów Akasemisa i Khazara. W szczególności Khazia. ;] Zostań tu na dłużej. Nie spamuje etc. i przestrzegaj regulaminu. I nie baw się w archeologa. :p

Zeltrax

New Member
Shawn, miło, że ich pozdrawiasz. Przekażę im to, a w szczególności Khazarowi, mojemu kochanemu towarzyszowi.

Zapytam tak z ciekawości. Jesteś na AC? A jeśli tak, to jaki masz nick?

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
nie wiem kim u was 'est szaun, ale tutaj to ni wincej niz mala gnida, takze nie opieraj sie na znajomosci z nim w jakiejkolwiek sprawie, bo watpie czy by to ci pomoglo :D
tak tylko sobie mowie, zeby zniszczyc go w twoich oczach

poza tym to witam
posiedz, popisz, hev fun

Fahrenheit

Pimpu?
Ave Zeltraxie, mam nadzieję, że posiedzisz u nas trochę i ci się spodoba :) Zarejestrowałeś się tu po to, by spędzić miło czas, czy po prostu do przeglądania forum?

Zeltrax

New Member
Aby poznać nowych ludzi. Ale nie zawsze będę na tym forum, na AC mam dużo pracy.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Nie wiem co pisali przede mną bo nie chce mi się tego czytać;d Także witaj,popisz trochę,poczytaj,zostań na dłużej i dobrej zabawy życzę.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
@up : LEŃ!

Witamy
Mam nadzieję, że przyzwyczaisz się do naszego serwisu jak do serwisu Arcania Center. Co ci tu będę mówić regulaminie, skoro jesteś tam moderatorem chyba znasz zasady. Mam nadzieję, że nie uciekniesz jak większość tu po napisaniu pierwszych postów. Obyś się tu czuł jak u siebie.

Zeltrax

New Member
Dzięki za te miłe słowa. Postaram was się odwiedzać jak najczęściej.

Silden

RPG'owiec
VIP
Jeśli chcesz mnie tam szukać to znajdź Umbracora. ;] Swego czasu miałem tam sławę gracza PBF. Niektórzy pamiętają mą postać. :p Kiedyś o niej opowiem.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
A, to ty. Całkiem pokaźna ilość warnów ;]
hehe nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu :D, u nas szampon też ich sporo zbiera

a tak w ogóle to witam :)
dużo pracy? e tam... dasz radę, ew ogłosicie nabór na nowego modka, który wam pomoże. będziesz miał czas to zaglądaj jak najczęściej
zapraszam do aktywnego udziału i wstąpienia do jednej z dwóch gildii oraz do zakonu.

Zeltrax

New Member
dużo pracy? e tam... dasz radę, ew ogłosicie nabór na nowego modka, który wam pomoże.

Jest nas dwóch, a prawa moda ma 4 osoby + admini. Także, nie ma po co robić naboru. Znowu kogoś przyjmiemy, kto dostanie tą posadę, a potem już go nikt nie zobaczy na forum.
Poza tym, dziękuję za miłe powitanie, Pani moderator. Wzajemnie.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Nie no uprzejmość zawodowa nakazuje mi powitać kolegę newsmana, chociaż treść niektórych wywołuje uśmiech na twarzy ze względu na próbę przekazu :)v No ale o stylu pisania nie będę dyskutował ani się sprzeczał, bo to w sumie sprawa danego portalu.

Dziwne, że jeszcze nikt nie podał Ci linku tego tematu:

Co w trawie piszczy

Kimkolwiek byś nie był pomoże na pewno w orientacji :)

Vendetta

Deathproof
VIP
Zadawaj się dalej z shawnem, tutaj każdy go szanuje i ma znajomości, załatwi ci moda.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jak zasłużysz, dużo będziesz robił ogólnie będziesz fajny i lubiany to może cię kiedyś wybiorą. Ale raczej nie chcą nowych na stanowisko.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Jeśli będzie jakiś nabór na stanowisko moderatora, oczywiście będzie ogólnodostępny temat do zgłoszeń.

Znalazło by się dla mnie miejsce na posadę moda?

Sorry za szczerość, ale na tą chwilę jesteś zbyt 'obcy' że się tak wyrażę. Jesteśmy stałym portalem o długim stażu i nie łapiemy jak niektórzy z ulicy userów. Bez obrazy, akurat nie o Ciebie chodzi. Mod u nas jeśli już, to w pierwszej kolejności musi mieć staż na forum, być rozpoznawalnym przez innych.

Do góry Bottom