Zebate Ziele

Status
Zamknięty.

doctor

Wariat
Weteran
Witam
tongue.gif

gralem juz w gotha ze 4 razy (albo i wiecej)... jednak ostatnio naszla mnie ochota zeby znow zagrac...

i nie moge sobie przypomniec skad wziasc zebate ziele dla constantina... :/ ?
jestem w 1 rozdziale i mam 5 poziom wiec wyprawa na slepo w gesty las nie wyglada zbyt przyjaznie
tongue.gif

bylbym wdzieczny zsa szybka odpowiedz...
biggrin.gif

G

Gray_Fox

Guest
Zębate ziele..cóż będzie cieżko. O ile dobrze pamiętam, to najbliższe takowe ziele znajdziesz obok kamiennego kręgu na farmie Sekoba. Pozostaje ci poszukanie w lesie czego nei polecam. (sporo znajduje sie wlasnie przy kamiennym krego w lesie na zachodzie)

EDIT :
QUOTE Najpierw musisz się spytać o te zioła Zurisa. On ci powie, że prawie wszystkie zioła z wyjątkiem szczawiu królewskiego rosną tuż za bramą po lewej stronie. jest tam kilka szczurów i kretostworów, ale bez trudu sobie z nimi poradzisz. Na końcu łąki znajduje się rónież jaskinia z kilkoma bandytami i orkowym toporem.

Ja tam nieznalazłem..

Bruce

Member
Najpierw musisz się spytać o te zioła Zurisa. On ci powie, że prawie wszystkie zioła z wyjątkiem szczawiu królewskiego rosną tuż za bramą po lewej stronie. jest tam kilka szczurów i kretostworów, ale bez trudu sobie z nimi poradzisz. Na końcu łąki znajduje się rónież jaskinia z kilkoma bandytami i orkowym toporem.

Dark Shadows

Active Member
No nie wiem czy on to znajdzie po tym jak mu to opisaliście. Bruce nie napisałeś mu dokładnie gdzie on rośnie. Logazdor napisałeś obok farmy, chociaż ja tam nie kojarzę. Nie fatyguj się tam jest bliżej. Wyjdź z bramy przy targowisku i pójdź w lewo. Teraz zamiast iść na łąkę to od razu po skręceniu w lewo jak masz łąka na wprost skręć w prawo i tam przy samej ścianie ( górze) rośnie zębate ziele.

Mam nadzieje, że pomogłem. Poszukaj a znajdziesz też w innych miejscach, ale to opisane jest najbliżej.

Jeśli masz dostęp do górnego miasta to ten alechemik (nie pamiętam jak miał na imię) sprzedaje zębate ziele. Możesz od niego kupić.
wink.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom