Witam ! ! !
Mam pytanie jak w Gothic II : Noc Kruka zrobic pancerz z pełzaczy ?? Bo pamiętam że w jedynce u Wilka a tutaj nie mam pojęcia. Kiedy ? (w ktorym rozdziale) Gdzie ? I Ile potrzeba płytek na to ?
Tak, trzeba to zrobić w 5 rozdziale, ale najpierw trzeba zagadać z tym kolesiem w GD co ma tą zbroję. Jest on koło Kamiennego smoka razem z Gornem. On powie ci że zbroje zrobił mu niejaki Wilk i wtedy to juz tylko trzeba dostarczyc 10 płytek z pancerza pełzacza. Pozdro :!:
Z tego co wiem to można to zrobić wcześniej niż w piątym rozdziale.Ja zdobyłem te zbroje bodajże w 3.A ten gościu z którym trzeba pogadać nazywa się Gestath.
Z tego co wiem to można to zrobić wcześniej niż w piątym rozdziale.Ja zdobyłem te zbroje bodajże w 3.A ten gościu z którym trzeba pogadać nazywa się Gestath.
Nie mogłeś zrobić tego w trzecim rozdziale, gdyż łowcy w górniczej dolinie pojawiają sie w czwartym akcie. A co wy takiego widzicie w tej zbroji? jest cienka :!:
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.