Zbiór Materiałów Do Pracy.

daria

Szejn
Weteran
Witam..
Mam kolejną prośbę..
Otóż muszę wykonać prezentację w PP, ale za uja nie mogę materiałów znaleźć.

Temat pracy: Przygotowanie przeglądarki do eksploracji zasobów internetu.

Czy mógłby mi ktoś pomóc w wyszukaniu jakiś materiałów do tej pracy?? :)

Byłabym bardzo wdzięczna..

szczurek

Menda serowa
Weteran
Znaczy się masz pokazać jak używać przeglądarki żeby szperanie w necie szło szybko łatwo i przyjemnie ??
Może screeny porobić i po podpisywać w paincie ;p Czy tam gdzie wolisz, w sumie w grafice siedzisz to problemu nie powinno być ;]

daria

Szejn
Weteran
No właśnie, że za bardzo nie wiem ocb.
To dla brata ma być, bo on musiał wyjechać, a musi to zdać.... No i podał mi tylko taki temat, a nic nie wytłumaczył...

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Może chodzi o zaktualizowanie przeglądarki, ustawienie dogodnych dla siebie parametrów, skórki, dodanie do ulubionych jakiejś wyszukiwarki, np. Google, etc.
Szczerze nie mam pojęcia o co chodzi, ale wydaje mi się, że o takie coś ;p.

Ave

daria

Szejn
Weteran
Też mi się wydawało, że to o to chodzi.. Szukałam na necie jakiś informacji itp. ale nie potrafię znaleźć odpowiednich materiałów do wykonania tego, dlatego się tutaj zwróciłam, do Was.
Sama raczej nie napiszę odpowiednich tekstów do prezentacji, bo to musi być wszystko wyjaśnione co i jak... A ja nie potrafię sama, dlatego szukam tego w sieci.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
A nie możesz np. zadzwonić do brata i się go zapytać co, gdzie i jak? To rzuciłoby nam jakieś światło na tę sprawę i nie musielibyśmy się domyślać...

daria

Szejn
Weteran
No właśnie... Już wiem.

CYTAT
Może chodzi o zaktualizowanie przeglądarki, ustawienie dogodnych dla siebie parametrów, skórki, dodanie do ulubionych jakiejś wyszukiwarki, np. Google, etc.

Chodzi o to, co napisał elessar.

Czyli jak ułatwić sobie używanie przeglądarki...

Do góry Bottom