W moim przypadku. Praktycznie skończyłem studia, zostało mi pisanie mgr, pomińmy przyczyny obrony w terminie wrześniowym :trollface: Polityka społeczna oł yeah! Obecnie nie zajmuje się niczym co mogłoby mieć coś wspólnego z moim kierunkiem i bardziej wiąże swoją przyszłość z marketingiem i reklamą. Zdecydowanie lepiej czuje się w tej tematyce, aczkolwiek najbliższe pół roku, może być rewolucyjne. Sam nie wiem co z tego wyniknie. Niezbadane są ścieżki Pana.
P.S.
Nie wiem coście się tak uczepili tego odkopywania. Temat ciekawy i każdy ma prawo się w nim wypowiedzieć.
Wolę się dowiedzieć o tym jakie ma marzenia taki młodzieniaszek, niż czytać kolejny spam w temacie hobby ;p
Tak, więc opanujcie się, bo rozumiem, że można się czepiać gdy temat jest wylęgarnią spamu. W tym przypadku nic takiego nie widzę. Co najmniej jakby celem życia było gnębienie za odkopanie tematu. Lepiej pomyślcie jaki temat założyć i załóżcie go, żeby nie trzeba było odkopywać starych zamiast pluć jadem :trollface:
Co ciekawe w tym temacie pod spam podchodzi Pan Biafra (otrzymuje pouczenie) oraz Pan Dragomir(otrzymuje ostrzeżenie), a nie Szczur, który rozwinął myśl zawartą zgodnie z założeniami topiku.