Zawieszenie

Status
Zamknięty.

tomisakis

Whiskas
VIP
Witam.Mam problem zaisntalowałem sobie gothica po ponad rocznej przerwie i gdy gram po jakimś czasie komputer się zawiesza a ekran robi tak jakby rozmazany.W międzyczasie zmieniłem komputer i kupiłem inną wersje gry(SAGA Gothic I-II od cd Project)gdyż starą pożyczyłem kuzynowi a on ją zgubił.
Gra zazwyczaj zawiesza się obozie na bagnie lecz zdarza się także w innych miejscach.Miał ktoś kiedyś podobny problem i czy go rozwiązał jeśli tak to jak.Z góry dziękuje za pomoc gdyż ten problem uniemożliwia normalną grę.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
mi się wydaje że to karta graficzna "nie czyta" obozu na bagnie i innych miejsc. podaj jakie masz parametry kompa. możliwe też że coś jest zwalonego z plikiem odpowiedzialnym za mapę.

tomisakis

Whiskas
VIP
Płyta główna: GIGABYTE GA-G31M-S2L
Karta Graf.: GF9500GT
Zasilacz: MUSTANG KY-450W.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,5GHz
Pamięć: DDR2 KINGSTON 2048Mb

To powinno wystarczyc

PS.Reinstall gry nie pomaga

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Spróbuj zainstalować inną wersję Gothic'a. Pożycz od kolegi czy coś. Jak dalej będzie występował taki błąd to -

A] ściągnij sterowniki do karty graficznej
B] przeskanuj komputer antywirusem
C] płacz

Fahrenheit

Pimpu?
Mam problem podobnej natury. W I części Gothica, w ekwipunku wyświetla mi przedmioty, ale nie wyświetla modeli. Czy tak ma być, czy to bug?

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Chodzi o to że nie masz kilku przedmiotów - wszędzie gdzie grałem tak jest, więc to chyba nie nasza wina. Według mnie po prostu modele tychże przedmiotów są za duże i kamera przecina je na pół.

tomisakis

Whiskas
VIP
Mam problem podobnej natury. W I części Gothica, w ekwipunku wyświetla mi przedmioty, ale nie wyświetla modeli. Czy tak ma być, czy to bug?
-mam to samo z niektórymi modealam iale to tak nei przeskadza jak moj problem.

PS.Dzieje mi sie tak TYLKO w gothicu

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Musicie ustawić maksymalną rozdzielczość czyli 1400x900 32-bitowa(nie 16). Miałem kiedyś ten sam problem.

tomisakis

Whiskas
VIP
Musicie ustawić maksymalną rozdzielczość czyli 1400x900 32-biowa(nie 16). Miałem kiedyś ten sam problem.
Jutro zobacze gdyż teraz mi sie nei chce

EDIT:

Było dobrze przez te 2 dni a dzisiaj znowu to samo i teraz to co 5 mniut gry

sciągniecie sterowników nie pomaga wirusów także nie ma chyba pozostaje popełnić samobójstwo

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Dyskusja wyczerpana.Temat został z tego powodu zamknięty. Jeśli chcesz tu pisać, poproś moderatora o otwarcie tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom