eifersucht
Member
Zastanawia mnie dlaczego tak szybko zamykacie tematy na forum. Już dwa razy zdarzyło się, że chciałam się wpisać w założone przez siebie tematy, a tu co? Temat zamknięty. Żeby jeszcze ten kto to zrobił się wpisał, że zamyka temat z takiego, a nie innego powodu, ale nie. Widać, że nie macie tu jasnych zasad co do takiego postępowania. Mnóstwo starszych tematów zalega sobie niezamkniętych, a te kilkudniowe są zamykane.
O co tu chodzi? Rozumiem, że chcecie na forum utrzymać porządek, ale takim postepowaniem osiągacie przeciwny skutek. Pewne pytania można by podpiąć pod odpowiednie tematy, ale cały czas trzeba zakładać nowe wątki. Albo na przykład jest sporo wątków w forach 'O grze' założynych już jakiś czas temu w które chciałam się wpisać, ale oczywiście się nie da, bo pozamykane.
Może mi ktoś to wyjaśnić?
O co tu chodzi? Rozumiem, że chcecie na forum utrzymać porządek, ale takim postepowaniem osiągacie przeciwny skutek. Pewne pytania można by podpiąć pod odpowiednie tematy, ale cały czas trzeba zakładać nowe wątki. Albo na przykład jest sporo wątków w forach 'O grze' założynych już jakiś czas temu w które chciałam się wpisać, ale oczywiście się nie da, bo pozamykane.
Może mi ktoś to wyjaśnić?