Zamknięta Skrzynia

Status
Zamknięty.

Adam09

Member
Zapewne widzieliście tą skrzynię jest ona w jaskini pod mostem obok farm. Przed jaskinią są szczątki wozu i trochę śmieci. W dodatku jest tam kupiec który twierdzi że go napadli bandyci. Otworzył ktoś tamtą skrzynie. Jak tak to co w niej jest?? ;)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Hmm... o ile dobrze kojarzę, tą skrzynię dało się otworzyć wytrychem. :) Ale co w niej jest, niestety nie pamiętam ^^

Pozdrawiam

Karpielek

VIP
VIP
Tej skrzyni nie da sie otworzyc wytrychem! Żeby ja otworzyc potrzebny jest klucz. Juz wyjaśniam
W górnym mieście jest kupiec Lutero ktory prosi cie o szpony unikatowej besti. Jest nia przywodca zebaczy ktory znajduje sie w gorniczej
Gdy grasz Magiem Ognia i przyniesiesz mu te szpony da ci klucz do tej skrzyni. Znajdziesz tam pusty kamien runiczny. Nie wiem jak jest z innymi postaciami. Czy tez daje klucze innym gildiom. Magom napewno.

Zębacz ten znajduje sie przy przy grupce wydobywajaca rude. O tym zadaniu powie ci Jergan. Ten zebacz znajduje sie koło takiej wiezy.

Adam09

Member
Kiedyś szukałem tego zębacza ale nie znalazłem gdzie on jest. Lutero paladynowi chyba amulet nietykalności

Najemnik@

Member
CYTAT(Adam09 @ 06-09-2008, 19:03) index.php?act=findpost&pid=195639
Kiedyś szukałem tego zębacza ale nie znalazłem gdzie on jest. Lutero paladynowi chyba amulet nietykalności

lol, to jak wykonales zadanie kopacze i ruda od Garonda jezeli nie zabiles dla Fajetha tego zebacza? Z kopalni grupy fajetha idziesz prosto i zobaczysz mala wieze idziesz w rejon tej wiezy i tam jest zebacz "przywodca stada".

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
CYTAT(Najemnik@ @ 07-09-2008, 17:22) index.php?act=findpost&pid=195710
lol, to jak wykonales zadanie kopacze i ruda od Garonda jezeli nie zabiles dla Fajetha tego zebacza? Z kopalni grupy fajetha idziesz prosto i zobaczysz mala wieze idziesz w rejon tej wiezy i tam jest zebacz "przywodca stada".

Gwoli ścisłości da się wykonać to zadanie nie zabijając przywódcy, wystarczy, że wybijesz zębacze w pobliżu kopalni i masz opcje, że pozbyłeś się ich, jeśli dodatkowo zabiłeś przywódcę masz drugą opcję dialogową o zabiciu przywódcy.

CYTAT
Gdy grasz Magiem Ognia i przyniesiesz mu te szpony da ci klucz do tej skrzyni. Znajdziesz tam pusty kamien runiczny. Nie wiem jak jest z innymi postaciami. Czy tez daje klucze innym gildiom. Magom napewno.

Klucz dostajemy tylko i wyłącznie gdy gramy magiem.

Zamykam..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom