Zamknięta Kopalnia

Status
Zamknięty.

fender

New Member
Tuż po rozpoczęciu 2 rozdziału wstawiłem się do cor Kaloma który kazał mi iść do Starej Kopalni aby znaleźć jakiś składnik potrzebny do obudzienia Śniącego , gdy dotarłem na miejsce wejście do kopalni bylo zakratowane i ja nie wiem co mam zrobić pomóżcie!! :(

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Na wstępie mówię, że nie jestem pewny na 100%. Dawno się grało w G1.
Gdzieś tam, na takim jakby rusztowaniu jest kołowrót, czy coś takiego. Użyj tego i kraty powinny się podnieść.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Przecież..to jest wtedy jak masz przekonać Ashgana by otworzył ci bramę

Najpierw idziesz do jana szefa kopalni...znajdujesz do niego koło zębate..potem do Ashgana...on da ci jecszcze jedno zadanie i pozwoli ci po nim otworzyć bramę :p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Potem trzeba jeszcze sprowadzić na dół 3 strażników świątynnych znajdujących się w kopalni, bo inaczej Ashgan nie będzie chciał otworzyć przejścia

switek17

Member
Myślę, że mu raczej o to pierwsze wejście do kopalni chodzi. Czasami tak jest, że kraty zamknięte. Bugi często się zdarzają, więc trzeba zapisywać grę na kilku pozycjach a nie tylko w jednym (co by wcześniejszy save wczytać).
Jeśli otwarcie kołowrotem nie pomoże, to wczytaj wcześniejszy save, albo użyj kodu na przenikanie - "bmarvinb", stajesz przed kratą i wciskasz "k", ale to pewnie wiesz ;]

edit dla Yeeda: Jak wchodzisz do kopalni jest krata. Zazwyczaj otwarta, ale zdarza się, że jest inaczej. Obok jest kołowrót.

Inaczej jest tylko jak sam wcześniej ją zamykałes ;p I wtedy mogą pojawić się problemy - szczurek

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A gdzie ty przy pierwszym wejściu masz do otwarcia zamkniętą bramę :p

Król Bezi II

New Member
Poprostu albo bug albo sam ją zamknął. Jak nie możesz jej otworzyć kołowrotem poprostu tak jak powiedział switek użyj klawisza "k".

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom