Zamówienia Na Grafike ...

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
No to teraz ja proszę o zrobienie mi avatarka, i sygnaturki. Ja nietrudno się domyślić proszę o przerobienie mojego dawnego avka Ojca Chrzestnego, chce żeby było tu połączenie czerni i złota (coś jak na avku szczurka) i pojawiającym się i znikającym podpisem Godfather tą czcionką z userbarów co jest ostatnio tak popularna.

hecantrefuse5pu.jpg

To avek

godfather5lv.jpg

a z tego może coś do syga weźmiesz.

godfatherhand8la.jpg

a to jakby ci coś do głowy przyszło, też możesz coś pokombinować.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Thorbjorn

Member
Coz, jezli wszyscy to i ja
smile.gif
. Poprosze o prostego, schludnego avatarka ze skromnym napisem na ktorym bedzie jakis woj. Moge Ci jedynie dac moj ulubiony czysty render: http://www.planetrenders.net/renders/displ...?album=2&pos=31. tlo i dodatki musisz sam zrobic ;/.

Ps: Zapewniam Cie, ze mimo wszystko nie bede po Tobie jechal z powodu malego doswaidczenia w grafice. Cudza prace trzeba szanowac, nawet jesli cos jest slabe. Wazne, ze ktos sie stara i wklada w to duzo pracy i serca.
Ps: Nie musisz sie spieszyc z wykonaniem.

Shadow27

Member
Mam pytanie otóż Em.50 czy te zamówienia są jeszcze aktualne ?? Bo jeśli nie to proszę powiedz , a będe musiał szukać kogoś innego kto je dla mnei wykona.

darkrider

Debile
No to teraz ja :
Jeśli możesz to zrób tak jak jest na tym zdjeciu tylko żeby napis darkrider pojawiał się i znikał i żeby ta linia jeździła po avku tak jak tu:
asasa7nv5lm.gif
.

Zrób coś z tym zdjęciem (oczywiście je pomniejsz):
90551bm.jpg

I jak możesz to zrób mi jakiś wymyślny podpis z użyciem tego zdjęcia na górze ( z napisem darkrider znikajacym i pojawiającym się)

A i jeszcze jeśli możesz to zrób mi coś z logo do mojej strony.

logo6lp4hq.jpg

Z góry dzięki

Mój e-mail to jakubwr@yahoo.com (tylko napisz temat grafika albo cos takiego bo ja spamy wywalam)

Pozdro darkrider

P.S.:Edgar sory, że podkradłem twój avek.

Shadow27

Member
Anuluje swoje zamówienie ... nie musze mówić dlaczego , ale poprostu nie chcę od Ciebie już nic...

GoKU gm

Member
3.jpg

chyba dobrze wkleiłem jesli nie t ozaraz poprawie a jesli tak to zrób z tego cos konkrętnego z moim nickiem i jakims fajnym tekstem np. ...wszystko co ma początek, ma też swój koniec... z gory thx

sir frugo

Member
Witam.

Chciałbym Cię prośić o zrobienie jakiegoś fajnego avatara z wykorzystaniem tego zdjęcia:

Z góry dziękuję.

Chciałbym, abyś zrobił avatar z tego obrazka:
covhw21jj.jpg

i jakąś sygnaturę z tych obrazków:
ghmm7284yj.jpg

hwmonkey0qa.jpg

Efekty wyślij na e-mail: mp.rulezzz@vp.pl

Z góry dziekuję i pozdrawiam.

E

Electric_Dragon

Guest
To ja bym prosił o Sygnaturkę do avka oraz obrobienie tegoż avka. Jeśli by się dało to wtawienie do avka mego nicka
smile.gif

av-695.jpg

Link:
CODE http://www.gothicsite.vel.pl/forum/uploads/av-695.jpg

Pozdrawiam

Em.50

Member
Przepraszam bardzo ale zamówienia zostaną wstrzymane aż do odwołania .

Przykro mi z tego powodu ale cóż ...
sad.gif

Do góry Bottom