Zakonczenie Zadania Zaginieni Ludzie

Status
Zamknięty.

grzechu007

New Member
Byłem w obozie dextera wybiłem ich mam list, przeczytałem znalazłem i odbiłem czeladnika mistrza Thorbena, znalazłem list pożegnalny jego dziewczyny, i jak teraz zakończyć te zadanie. Nie mogę o tym opowiedzieć ani Vatrasovi ani Larensowi. Co robić ?

Dzyl

El Principe
Musisz uwolić więzniów w kopalni która znajduje sie w obozie bandytów w jarkendarze.Gdy będziesz w kręgu wody to wtedy będziesz miał misje w jarkendarze.

grzechu007

New Member
Dzięki, siedziałem trochę kombinowałem aż wykombinowałem jestem już w wodnym kręgu przeszedłem przez teleport i teraz robie zadania po 2 stronie.

mama

New Member
pomocy nie moge zakonczyc zadania zaginieni ludzie uwolnilem czeladnika thorbena i czytalem list od jego dziewczyny gadalem z vatrasem i laresem ale musze sie dostac do lorda hagena a do tego potrzeba gilidi a ja chce zostac w gildi magow wody

prosze o jak najszybsza odpowiedz plz =(

P.S-zabilem dextera i gadalem z gregiem

kubalw

New Member
Niestety obawiam sie ze jednak musisz doloczyc do jakiejs gildii bo to nie mozliwe zeby sie tam dostac bez bycia w zadnej gildii . Pozdro

mama

New Member
a co to jest jarkendar musze byc w gildi magow wody bo w gothic 2 bez dodatku bylem we wszystkich gildiach a teraz chce zobaczyc gildie magow wody

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(mama @ 25-10-2008, 16:59) index.php?act=findpost&pid=199896
a co to jest jarkendar musze byc w gildi magow wody bo w gothic 2 bez dodatku bylem we wszystkich gildiach a teraz chce zobaczyc gildie magow wody

Możesz należeć do kręgu wody tylko, magiem jako tako ni zostaniesz.

Jarkendar to dodatkowa lokacja w dodatku Noc Kruka, gdzie odbywa się nowy wątek fabularny.

kubalw

New Member
Tak to prawda nie mozna nalezec do magow wody . No chyba ze na kodach ale tego ci nie polecam .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom