Zakłady Bukmacherskie

Z@dzior

Member
Mam takie pytanko kto z was obstawia mecze na w Toto-Mixie, Profesionalu albo w STSie?? Znacie jeszcze inne kolektury w ktorych mozna stawiac?? Może ktos ma jakies pewniaki na weekend. Jaka była wasza największa wygrana?? Bo moja to 86zł i stawiałem za 2zł.

Ja mam takiego fajnego pewniaki na ten weekend:

Lyon-Nantes - ja bym stawiał że Lyon wygra.
Milan-Messina - Milan powinen wygrać Messina jest cieńka
Ajax-Roosendal - Ajax nie zachwyca ale Roosendaj jest ostatni i nie wygrał jeszcze żadnego meczu więc czysto na Ajax.

PS. Jak te mecze się odbędą to edytuje posta i usune te mecze więc nie bójcie się.

saviol

Member
Ja tylko dwa razy zagrałem raz w lotku, kupiłem zdrapkę za 1zł i wygrałem 1 zł to postawiłem znowu na zdrapkę i już nic nie wygrałem. Raz w STS-ie i z qmplem obstawiliśmy
za 2 zł i oczywiście nic nie wygraliśmy, i od tej pory wole to na chipsy albo na pizze wydać niż na jakieś durne zakłady
biggrin.gif
qmpel dalej obstawia STS ale raz wygrał i z powrotem obstawił i już oczywiście przegrał. Każdy wydaje swoją kasę w swój sposób ale moim zdaniem to najgorszy z możliwych sposób.

pozdrawiam

chery

Member
Walnę teraz może banałem ale gdzie się robi takie zakłady? Są jakieś kolektury czy co? Bo jako fan piłki kopanej z chęcią bym czegoś takiego spróbował a dorobić się na tym też można
tongue.gif
Ja z takich gier to tylko w lotka gram raz na miesiąc jak dobrze pójdzie i to albo w zdrapkę albo w multilotka.
Pozdrawiam!

doctor

Wariat
Weteran
ooo BOZE!!!...

to pytanie mnie zabilo... owszem sa specjalne miejsca gdzie sie chodzi i obstawia...

ja obstawilem raz w zyciu za 4 i wygralem 2 dychy
tongue.gif
oczywiscie same pewniaki ;P
ale nie polecam takiego czegos... to jest loteria nie wazne czy pewniaki czy nie ;P

Jedi

Caporegime
VIP
Wiecie, najśmieszniejsze jest to że wielu z nas nie ma jeszcze 18-stki a spokojnie mogą wejść do bukmachera i postawić... moja największa przegrana w STS to 2zł
tongue.gif
kilka razy wygrywałem po 20 zł, wtedy była heca:p najwięcej w życiu to wygrałem w takiej zdrapce za 1zł... nazywała się oczko, czy 21, jakoś tak polegała na tym że się zdrapywało 3zdrapywanki przedstwiające karty, jeśli suma kart wynosiła 21 to się wygrywało kasę, ojkreśloną wygraną typowała również zdrapka:p

Pozdro

RobsonAjax

Member
Ujjj... już dawno nic nie obstawiałem. Mój starszy brat powiedział jakieś 1,5 roku temu że za dużo przegrywam, ale to wyglądało tak: 5 przegranych po 2 zł. i jedna wygrana ze 30 zeta... więc wychidziłem na plus
biggrin.gif
. Ale niedługo chyba wznowie swoją kariere bukmachera
wink.gif
.

Pozdrawiam.

Z@dzior

Member
W sumei to macie racje. Na poczatku zaszlego roku stawialem i wygywalem gruba flote do czas uaz postawiłem za 14zł i mie nie weszło. W tym czasie wygrałem ok 200 zł na 4-5 kuponach. Przestałem stawiac na pół roku i od kilku tygodni znowu sie wkreciłem. Na poczatku wygrywałem ale ostatnio mi nie idzie, duzo niespodzianek było (barcelona, milan, juve). W tym roku juz wdałem prawie 50zł ale wciaz jestem na plusie wiec ject dobrze.

Postawiłem kupon w Toto-Mixie:
Lyon-Nantes 1 +
Messina- Juve 2
Milan-Cagliari 1
Ajax-Roosendal 1
Anderlecht-Fc Brussels 1 +
Stawiałem za 5 i mam do wygrania 20zł. Co o tych meczach sądzicie??

Maniak89

Member
Ja tylko 2 razy obstawiałem w Toto-Mixie. Ale niestety nic nie wygrałem.Na szczęście nie straciłe dużo 2 i 5 zł. Jednak moje przegrane mnie trochę zniechęciły. Poza tym w zakładzie w którym obstawiałem pracował bardzo porządny pan który nie pozwalał stawiać nieletnim. No ale od czego się ma starszych kolegów
biggrin.gif

Kacperex

KacŚpioszek
No obstawiam trochę ^^
Nawet dobrze mi idzie. Można powiedzieć, że nawet bardzo dobrze.
Trochę się już trafiło kuponów.
Polecam Ci:
www.bestpicks.pl
www.forum.typosfera.pl

Na Tych forach znajdziesz dużo ciekawych rzeczy i nie raz dzieki pomocy innych wygrasz ładną kase
smile.gif

Nick Figo mam w sieci bukmacherskiej.

chery

Member
Kacperex ty chyba jesteś z Poznania? Napisz proszę gdzie znajdują się te kolektury bo ja też mieszkam w okolicach Poznania, a chciałbym zacząć karierę bukmachera. Napisz na jakiej ulicy i podaj nr. Proszę
tongue.gif
biggrin.gif

Mam też prośbę do Z@dziora i tych którzy się w tym orientują. Napiszcie jakieś porady dla początkującego bukmachera np. czy obstawiać tylko pewniaki, jak się to robi itp.
biggrin.gif

Pozdrawiam!

Do góry Bottom