Zabij Xardasa I Zubena

Status
Zamknięty.

eifersucht

Member
Mam pytanko. Xardasa zabijamy tylko w drodze Beliara? W drodze Innosa już nie? Wybrałam tą drugą i nie dostałam takiego zadania.

I co do Zubena. W drodze Innosa zdobywaliście reputację u Asasynów czy poprostu bez tego wybijaliście wszystkich w Ishtar?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
1. Xardasa trzeba zabić tylko w drodze Beliara (oczywiście możesz go zabić tak po prostu).
2. Jeśli dasz radę - wybij całe miasto. Dość trudno jest zdobyć 75 % reputacji u Asasynów, jeśli chcę się obrać drogę Innosa.

Ave

eifersucht

Member
Nie jestem do końca pewna z tą reputacją u Asasynów...czy w drodze Innosa mogę wybić magów wody i koczowników czy niebardzo?

czlapek14

Member
Raczej nie, bo to praktycznie już koniec gry. Teraz wszystko się skupia wokół odbijania miast ku chwale Innosa, więc magowie wody już na nic ci nie są potrzebni zarówno jak koczownicy. Reputacji 75% już raczej nie zdobędziesz, ale możesz próbować, zawsze trochę doświadczenia.

eifersucht

Member
Nie będę zakładać nowego wątku więc pisze tu. To normalne, że jak w Varancie zostają tylko dwa nieodbite miasta to każdy tamtejszy obywatel się na nas rzuca? :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Tak, takie jest prawo dżungli i Gothic 3.

tasiek

New Member
Niekoniecznie kiedyś (na patch 1.6) zdobyłem wszystkie miasta oprócz Ishtar i nie atakowali mnie strażnicy z Ishtar tylko jest jeden warunek miasta musisz podbijac w współpracy z koczownikami (przez to musiałem kiedyś wczytywac grę i jeszcze raz podbijac Bakaresh z pomocą koczowników).

MichałABG

Member
dziwne... ja jak podbiłem Brage, Mora Sul i Bakaresh z koczownikami to w Lago mnie atakowali...

tasiek

New Member
Z tym się zgadzam 100% po podbiciu paru miast assasynów rzeczywiście nie możemy rozmawiac z ich przywódcami ponieważ wtedy odpalą nam coś w stylu "wrogowie muszą umrzec" i zaatakuje nas całe miasto.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom