Zabicie Rhobara Ii

Status
Zamknięty.

Johnny

Member
Mam pytanie. Czy jest opcja żeby zabic króla ale nie zaatakowali cie jego strażnicy ? Bo już go raz zabiłem i wszyscy się na mnie rzucili :( Jeśli komuś się to udało to prosze o to aby napisał jak to zrobił !

Pozdro

M

michal_banszel

Guest
CYTAT(Johnny @ 15-04-2007, 12:10) [snapback]138496[/snapback]
Mam pytanie. Czy jest opcja żeby zabic króla ale nie zaatakowali cie jego strażnicy ? Bo już go raz zabiłem i wszyscy się na mnie rzucili :( Jeśli komuś się to udało to prosze o to aby napisał jak to zrobił !

Pozdro

a jaką postacią grasz? I ktory masz poziom?

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Odpowiedź jest prosta - NIE DA SIĘ. Chyba że był by gdzieś sam... ale to chyba nie wchodzi w rachubę ;)

POZDRAWIAM

BraveHeart

Member
Ja na 34lvl zabiłem rhobara i jego całą straż... Wystarczy troszkę poćwiczyć walkę. :) Często zmieniaj przeciwnika bo jak będziesz walczyl po kolei z każdym to nie masz szans.. każdego wal po trochu...

bredpl

Member
Możesz spróbować go jakoś od ciągnąć albo możesz spróbować go okraść i jak się skapnie to rzuci się na ciebie i raczej nikt nie będzie mu w tym pomagał lecz gdy będziesz chciał go dopić to już raczej się skapną. Możesz też zrobić tak, gdy się na ciebie rzuci bo chciałeś go okraść (chyba że się nie rzuci to już problem) to zacznij pomału uciekać, możliwe że pobiegnie za tobą i wyprowadź go po za miasto a tam go zabij. :D

Pozdrawiam ;)

Johnny

Member
Ok zabiłem go i nikt mnie nie zaatakował. Dlaczego ? Bo zabiłem go kodem ,,kill'' :p Polecam ten sposób bo nikt nie będzie nas atakował.

Pozdro !

BraveHeart

Member
No wiesz zawsze mozna wpisac kod na przejscie gry.Ale jaki to ma sens? Tylko psuje zabawe. Myślałem że coś wykombinujesz ale się myliłem... Ja wyciągnąłem go za miasto i zapłaciłem mu za zamknięcie w kolonii ;]

Johnny

Member
Wiem że to oszustwo ale próbowałem go wyciągac ale nie chciał wyjśc poza Zamek <_< Męczyłem się z tym trochę i w końcu dałem za wygraną i użyłem kodu.

Pozdro !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom