Zabawy W Pile

Gucio

Member
Każdy kto oglądał dziś "Wydarzenia" w Polsacie powinien o tym wiedzieć
biggrin.gif
Nie będe opisywał bo to niesmaczne jest
tongue.gif
Chciałem tylko zapytać co o tym sądzicie?
wink.gif

Pozdro
smile.gif

Laska

Active Member
Właśnie obejrzałem Interwencję i zastanawia mnie jedno: Skąd się biorą tacy poj...ani ludzie do ch....a??? Przecierz żaden normalny człowiek nie wpie...ala cudzych (własnych zresztą też) stolców!!! Takich ludzi powinno się gdzieś zamknąć, bo cholera wie, co takiemu później odp...oli... No, ja rozumiem, mieć jakieś lekkie odchyły, ale nie aż tak!!

Ps. To nie było w Pile, tylko chyba w Złotowie (czy gdzieś tam)...

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Widziałem to w interwencji, w Wydarzeniach ale najpierw w Fakcie był obszerny artykuł o tej sytuacji. Ci ludzie nie kierują się umysłem, a swoją głupotą i bezczelnością. Jak można jeść kogoś stolca? Nie wyobrażam sobie tego niestety. Aż płakać się chce. Tak samo jak oddawanie moczu na twarz kolegi w otwarte usta… ohyda. Musze stwierdzić, że aż wstyd za takich ludzi. Uważam iż w zaistniałej sytuacji takich ludzi trzeba było by odizolować od ludzi cywilizowanych. Skoki z daszku w domu na tzw. ,,główkę” w krzaki LOL. To okropne i śmieszne.
Nie wiem co o tym sądzić. Mam mieszane uczucia.

Pozdro.

s_e.b_a

Active Member
Nie bardzo chce oceniać tych ludzi gdyż fakt, że jedzą własne odchody mówi o nich już dostatecznie wiele...

Ja bym się zagłębi nad powodami ich działań. Oczywiście głównym powodem jest głupota, kretynizm i debilizm, ale wielkie znaczenie ma też postawa władz miasta. Gdyby ludziom tym nie nudziło się i mieli inne możliwości na zajęcie swojego wolnego czasu nie sądzę, aby robili takie rzeczy. Zajęcia sportowe, warsztaty malarskie, filmowe itd. itp. etc. gdyby mieli oni dostęp do tego rodzaju rozrywek na pewno chętnie by się nim zajęli.

Jedno jest dla mnie pocieszające a mianowicie skoro ludzi Ci skłonili się już ku łamaniu prawa (bo to co robili było przestępstwem) i chcą krzywdzić ludzi to dobrze, ze krzywdzą siebie a nie chodzą, biją i napadają bogu ducha winnych mieszkańców swoich miast.

Phoenixx

Member
Wiem ze sie ludzie nudza ale ze tak ^^ ja tylko widzilem ten artykul w fakcie ;]
tongue.gif
, jedno jest pewne za duzo Jackasow ^^ , powiem szczerze ze za takie "wybryki" powinny byc jakies konsekwencje wyciagniete wobec nich .... jak ktos wspomnial nigdy nie wiemy co takim popier******** palnie do łba
tongue.gif
..... "gowno prosze ! " <-- omg
dry.gif

szczurek

Menda serowa
Weteran
Musze powiedzieć że miałem pecha ( a może i szczęście ) ale o tej sprawie nigdzie nie słyszałem i nie widziałem jeszcze ;] W sumie chyba to dla mnie lepiej, bo jak czytam to co tu piszecie to mnie na wymioty bierze
blink.gif
Jak można jeść własne odchody... Wiem że kiedyś była taka sytuacja, że pewnien górnik tak robił, po tym jak został zasypany w jednym z szybów i dzieki temu przeżył. W tym wypadku podziwiam go za odwage i pomyslowość. Ale żeby robić to dla zabawy ?? No coment
dry.gif

cichy

Member
Heh słyszałem o tym, prawidłowo to się nazywa Jackas czy cos takiego. Ludzie którzy bawią się w takie zabawy są chyba pozbawieni rozumu bo jak można jeść czyjeś gówno lub skakać na banie z pierwszego piętra
dry.gif
to jest chore i mam nadzieje że nigdy mi do głowy taka głupota nie strzeli choć nie wiadomo ;] ...

Kan

Member
Przed chwilą zobaczyłem audycje internetową na Wirtualnej Polsce pokazującą materiał z "Wydażeń" Polsatu. Ten o którym tu właśnie mowa.
Wiedziałem ze takie bezmózgie poczwary istnieją ale miałem nadzieje że tylko mi się wydaje
dry.gif
. Te całe skakanie z okien w krzaki i na glebę można by było jeszcze przemilczeć. No ale sytuacje z g....em to już poważny odchył od normalności. Ja tam takich nie żałuje. W oborach bym ich pozamykał, bo zachowują się gorzej od zwierząt
dry.gif
. Nawet nie próbuje zrozumieć co mieli we łbach kiedy robili takie rzeczy.
Nawet jackasy wydają się bardziej normalne niż ci tutaj
dry.gif
. Ja osobiście nazywam takich degeneratami marnującymi tylko tlen
mad.gif
. I nie wieżę że to dlatego że nie mieli niczego do roboty. Normalny człowiek by się tak nie zachowywał.
dry.gif
mad.gif

Blizna

Member
QUOTE Heh słyszałem o tym, prawidłowo to się nazywa Jackas czy cos takiego
Jackass

QUOTE Ludzie którzy bawią się w takie zabawy są chyba pozbawieni rozumu bo jak można jeść czyjeś gówno lub skakać na banie z pierwszego piętra
Jedzenia odchodów nie jest i nigdy nie było powiązane z jackassem wiem bo jestem fanem jackassów.
Fakt robią głupie rzeczy nieraz nawet obrzydliwe ale jedzenie odchodów nie jest na ich poziomie..

Nie widziałem tego co robili ci hmm "Kretyni" ale prosze nie wiązać tego z jackassem naprawde jest to nie na miejscu dla mnie(wielkiego fana jackass;p)

Jeśli ktoś byłby łaskaw podać mi sznurek do tego zdarzenia to będe wdzięczny.

Edit:Sorka za dwa posty jeden do kasacji.Nie z mojej winy powstały dwa:)

Blizna

Member
QUOTE Heh słyszałem o tym, prawidłowo to się nazywa Jackas czy cos takiego
Jackass

QUOTE Ludzie którzy bawią się w takie zabawy są chyba pozbawieni rozumu bo jak można jeść czyjeś gówno lub skakać na banie z pierwszego piętra
Jedzenia odchodów nie jest i nigdy nie było powiązane z jackassem wiem bo jestem fanem jackassów.
Fakt robią głupie rzeczy nieraz nawet obrzydliwe ale jedzenie odchodów nie jest na ich poziomie..

Nie widziałem tego co robili ci hmm "Kretyni" ale prosze nie wiązać tego z jackassem naprawde jest to nie na miejscu dla mnie(wielkiego fana jackass;p)

Jeśli ktoś byłby łaskaw podać mi sznurek do tego zdarzenia to będe wdzięczny.

freak_man

Member
O ile mi wiadomo jedzenie swoich odchodów nazywa się "Sycylijski piorun". Kiedyś widziałem taki filmik u kolegi na kompie. Gościo wydala się do ust kobiety, a ona się tym zachwyca
blink.gif
. Dziwne?? To nie wszytko. Na tym filmiku było jeszcze jak gościówa wymiotuje do ust gościa o on sie cieszy jak idiota.
I pomyśleć, że tacy chodzą po świecie
dry.gif
.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Blizna ma racje w tym sporze;P
tongue.gif
broni Jackassów jak lew bo sam je kręci o ile mi wiadomo
wink.gif
ale do rzeczy- to jest podobne do jackasów lecz oni tu robią to naprawdę, w j...(nie che mi się pisać
tongue.gif
) oni tylko udają że np. jedzą sra*ę z pieluchy a tam leją sos czekoladowy... nom czasem w j... zdarza sie tak że ktoś musi zjeść surowe jajko a komuś się picnie(pozdro Blizna
biggrin.gif
) no ale jeśc prawdziwe ludzkie ochody to przegięcie;P już lepiej schowac sie pod liściami i jak ktoś idzie wyskakiwać(to ja
biggrin.gif
) niż.... bleeee.... Ale przyznam że to skakanie na drzewo było fajne
tongue.gif
a reszta śmieszno oibrzydliwa
biggrin.gif
...
PS: też oglądąłem interwencje
biggrin.gif
:p
Pozdrawiam Jodełko

Mordimer

Member
Ja na szczęście tego nie oglądałem, ale słyszałem opowiadali mi o tym kumple z klasy. Gdy ich słuchałem, to zacząłem się śmiać jak głupi, dopiero później zrozumiałem, że ci ludzie są gorsi, niż najciemniejsze zakapiory. Jeżeli ktoś byłby tak łaskaw, to proszę o linka do tego filmiku z interii czy innego żródła.

chery

Member
Po prostu oblecha
blink.gif
blink.gif
blink.gif
Nie wiem kto to wymyślił lecz wydaje mi się że może być to po prostu kaczka dziennikarska. Ludkom z Interwencji zabrakło tematów to takie coś zfabrykowali. Moim zdaniem żaden człowiek nie byłby w stanie z własnej woli zjeść .... no wiecie czego
biggrin.gif
Nie wierzę w to zbytnio lecz nie wykluczam iż może być to prawda. Jeśli tak jest to głęboko gardzę takimi ludźmi
mad.gif

Do góry Bottom