Zabawa Na 5 Min :(

Status
Zamknięty.

Sesil

New Member
Odpalam gothica i na początku wszystko ładnie działa. Jednak po mniej więcej 5 min zaczyna się coś dziać. Na ekranie pojawiają się "prześwity" (bo nie wiem jak to nazwać - to tak jakby drugi obraz nachodził na pierwszy) w postaci kresek i trójkątów zbiegających się w środku ekranu. Z każdą kolejną chwilą nasilenie tego wzrasta aż potem gra się zacina...
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do grafiki - nic nie dało. Myślałem, że może patch pomoże ale dalej porażka. Możecie jakoś pomóc??
Dodam tylko że jak grałem rok temu, na tym samym sprzęcie, nie było problemu.

gryzli123

New Member
CYTAT(Sesil @ 20-12-2007, 19:03) [snapback]162880[/snapback]
Odpalam gothica i na początku wszystko ładnie działa. Jednak po mniej więcej 5 min zaczyna się coś dziać. Na ekranie pojawiają się "prześwity" (bo nie wiem jak to nazwać - to tak jakby drugi obraz nachodził na pierwszy) w postaci kresek i trójkątów zbiegających się w środku ekranu. Z każdą kolejną chwilą nasilenie tego wzrasta aż potem gra się zacina...
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do grafiki - nic nie dało. Myślałem, że może patch pomoże ale dalej porażka. Możecie jakoś pomóc??

Jest bardzo możliwe, że to wina karty graficznej. Kiedyś też miałem taką sytuację. Kiedy system był uruchomiony lub grałem w mało wymagające gry wszystko było dobrze, ale kiedy uruchamiałem jakieś bardziej wymagające wtedy zaczynały się dziać takie rzeczy jak u ciebie. Na ekranie pojawiały się różne kreski, trójkąty, kwadraty w różnych kolorach. W efekcie po jakimś czasie karta graficzna przestała działać.

Nie wiem może sie mylę ale u mnie tak bylo :(

Sesil

New Member
eh... nie powiem żebym się cieszył z tego powodu. Też podejrzewam że się grafika posypała ale miałem nadzieję że to jakiś problem z softem... :(

triox

Member
CYTAT(Sesil @ 20-12-2007, 18:03) [snapback]162880[/snapback]

masz ustawienia ustawione na b.niskie pewnie daj na srednie nie powinno to tak wyskakiwac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom