Zabójstwo Estebana

Status
Zamknięty.

Muzin1234

Member
Witam ponownie .. Teraz mam problem z Estebanem .. Gdy wchodzę do obozu zaczepia mnie Senyan zabijam go .. Później idę do estebana i mówi mi żebym znalazł bandytę który próbował zrobić na niego zamach i tu jest problem bo niechcący źle zagadałem z kopaczami o Zabójstwie Najpierw miał być Finn później lennar a na końcu emil .. A ja na początku pogadałem z lennarem a później z finnem .. :( i tu właśnie gdy nie mogę się dowiedzieć o Stali dla huna zagadałem z Snafem nic a gdy pytam finna o zabójstwie on mówi że wszystko powiedział .. Później ide do paula i gada mi o huno .. Z fiskiem to samo ale on z wytrychami coś .. Huno mi mówi że to za mało aby go oskarżyć .. mam tylko 2 oskarżenia nie było go przy zabójstwie i od paula że nie lubi Estebana .. a teraz nie mogę się dowiedzieć że ma problem ze stalą nic już w jego rozmowie nie ma .. :p nie wiem czy wszystko zrozumieliście ale inaczej nie mogę .. Proszę o pomoc,..

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Po pierwsze - nie miałeś zabijać Senyana zaraz na początku gry.
Po drugie - u Snafa masz zbierać informacje i zagadać do tych osob, których ci poda
Po trzecie - nie ma znaczenia do kogo pierwszego zagadasz
Po czwarte - od czego jest solucja?

Muzin1234

Member
to twoje 1- Musiałem , ponieważ gdybym mu powiedział o tym że wiem kto jest zabójcą nagroda przypadnie jemu i nigdy się nie dostane do kruka ;/
2-zebrałem wszystkie i nic,,
3-jest bo jak grałem 1 raz to wszystko dobrze było..
4-nie potrzebuje czytałem :p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Gdy wchodzę do obozu zaczepia mnie Senyan zabijam go
No właśnie, gdybyś mu powiedział później w śledztwie, że znalazłeś to on cie sam zaatakuje i wtedy tych 3 górników będzie skłonnych z tobą gadać.

Muzin1234

Member
No nie wiem zobaczę bo mi się wydaje że jak go zabijałem to jakoś sobie później radę dawałem .. :/

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
To słedztwo to w ogólew ciężka sprawa. JA pamiętam, że Senyana nie możesz zabić od razu, znaczy możesz ale no chyba fabuła wtedy stanie w miejscu. No Zawsze możesz zabić Estebana. Ja jak nie chciałem robić tej misji to go zabijałem i już. Strażników jego też. Wystarczy włączyć goda jak jesteś słaby.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Wystarczy włączyć goda
I tak pokazałeś jakim to jestes graczem...

Senyana nie warto zabijać bo to gnojek za przeproszeniem. Estebana najlepiej zabić jak <ciach> zabije ich ochroniarzy.

Senyana można tylko zabić gdy on ciebie samego zaatakuje bo inaczej "gra" nie uzna jego śmierci. Tak już jest w Gothiciem,

Potem zaczepi cie ten górnik na lawce i skierujesz sie do kowala. Zabijesz Juana i zabieresz tą stal i już. Koniec śledztwa. Potem już możesz zrobić z nim co chcesz.

Muzin1234

Member
Dziękuje wszystkim oprócz kozy bo żeś nic nie pomógł wczytałem save wczesnego i spytałem się snafa jakie mam szanse na znalezienie zabójcy i on mówi że gadam z senyanem i dopiero wtedy miałem go zabić już se poradziłem zabiłem kruka i zostawiłem Ostrze ^^ Dzięki szkilo .. Temat można zamknąć..

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom