Za Kamiennym Portalem

Status
Zamknięty.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Witam!
Otóż dziś jak grałem, poskakałem sobie po górach (szukałem smoka koło Geldern), i doskoczyłem za portal.
Zauważyłem tam polanę, bez drzew, i drogę.. skręcającą na południe. I granicę mapy (dziurę po prostu ^^). Była też tam niewidzialna bariera.Poszedłem na południe, i były tam jescze większe niedoróbki... jestem teraz w trakcie zwiedzania. Nagrałem filmik uzywając FRAPS, ale czekam na email z youtube - wtedy dam link :) jak znam zycie pewnie dojdzie jutro
Za chwilę też dam screeny, jak zrobię.
Coi o tym sądzicie? Może to miało być w G3, ale nei chcieli przesuwać premiery i będzie w dodatku?

Pozdrawiam. Dragomir

BTW, zna ktos jakis kod na "latanie". a moze podróż duszy pozwala latac? prosz o odp.

Myślę, że to będzie w dodatku. Będziemy zwiedzać nieznane krainy, tam dalej na północty jest płaskowayż z drzewami, ale nie udało mi się tam wspiąć :/

kurde, wie ktos jak zmienic rozdzielczosc filmiku? :D

Dark Shadows

Active Member
Według mnie to na pewno będzie dodatek. Jestem tego pewny w 100%. ;) Ponad to świetnie pasuje do fabuły (dalsze losy Bezimiennego +Xardasa). Już się nie mogę doczekać. Pomyślcie. To niezbadane krainy wiec autorzy gry mają wolną rękę. Mogą zrobić teoretycznie wszystko i nie musi być wcale jak tak w poprzednich częściach. Oczywiście klimat itp. gry ma zostać, ale mogą stworzyć nową faunę i florę itp. Niezbadane to niezbadane

Zacieram ręce. :p

Może to miało być w G3, ale nei chcieli przesuwać premiery i będzie w dodatku?

Według mnie to nie miało być w G3. W końcu coś musiało zostać na dodatek. :p

Pozdrawiam.

Qba

Member
Ja myśłe ze dodatek bedzie jednak na wyspach południowych (ale oczywiście moge sie mylic :p )bo byla o nich mowa w G2 i przed premierą G3.Niezaleznie gdzie bedzie na pewno bedzie extra.
Pozdro

keniak

New Member
Jestem tu nowy tez doszlem do tego kamiennego portalu ale niemoglem z niego skorzystac szukalem na innych forach ale nic nie znalazlem na ten temat dopiero tutaj ciekawe co to jest

Dark Shadows

Active Member
To ciekawe, na jakich forach ty szukałeś. :p Pewnie tych najmniejszych. Ja widziałem ten temat na kilku np. gothic.phx.pl

http://gothic.org.pl/forum/index.php?showt...4&hl=portal

Tu masz co to jest. UWAGA! JEŚLI NIE CHCESZ SOBIE PSUĆ PRZYJEMNOŚCI Z UKOŃCZENIA GRY (jednym ze sposobów), TO NIE WCHODŹ. ;)

Ps: Ten temat nie jest na temat "Co to jest za portal", tylko "Co za nim jest". Bo już wiadomo co robi ten portal od jakiegoś czasu. :p

Do tematu:

Qba według mnie wyspy południowe nie powstaną nigdy. A to dlatego, że oni o nich mówili, ale to nie znaczy, że je zrobią. Pewnie zamienili je właśnie na te Niezbadane Krainy. No cóż, ale i tak jest ponad rok do dodatku wiec jeszcze wiele hipotez powstanie.

Pozdro.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Zauważyliście, że w G2 ten gość od przepowiadania przyszłości mówił jak asaasyn? Chodzi mi o te wszystkie Synu czegośtam. A mówił, że był z Wysp Południowych. Może Wyspy Południowe to ojczyzna Asasynów? Tylko że on złym być się nie wydawał.
WG. mnie to całkliem możliwe, że będziemy właśnie na wyspach walczyć z 2ma odłamami Asasynów - Wyznawaców Beliara, i innymi, gdyż wyspy zapewne będą tropikalne :> a może koczownicy, nie wiem;
Równie dobrze może to być moja 1 hipoteza, że otworzymy portal i tam będzie przygoda... a za nami ruszą narody we wszystkich 3 przypadkach - Innos/Beliar rządzimy, a Adanos - pokój... zjednoczone siły orków I Morr ruszą skolonizować krainę i będą walczyć z rdzennymi mieszckańcami. Co o tym sądzicie>?

Qba

Member
Orki i ludzie to troche mieszanka wybuchowa :p nawet jeśli dodatek będzie w niezbadanych krainach to tylko po zakonczeniu G3 po stronie Xardas ja np.skończylem po stronie innosa i ostatnia pokazówka nie zapowiada kolejnej przygody bezimiennego.
Co do wysp południowych moja hipoteza znalazła poparcie i przykłady na to ze moga one powstac w dodatku.Moze bedziemy grac inną posacią kto wie? pożyjemy zobaczymy.
pozdro

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Wg. Mnie jeśli będziemy grać inną postacią Gothic straci to "coś"...przyzwyczaiłem się do Bezia.

Kończąc jako Innosa drogi wybraniec, jesteśmy królem... może będziemy rozwiązywać problemy królestwa? Tak samo u Beliara ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom