Za Czy Przeciw Sb

Status
Zamknięty.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Heh, ciekawy temat. Ani ankiety ani nic. No mniejsza.

Wracając do tematu.
SB won.

Randal

Banned
A mi jest to obojętne czy SB jest czy go nie ma. Akcje : Sb otwarty z okazji święta 3 maja" nie mają większego sensu ponieważ robią tylko smak na Sb i nic więcej. Ogólnie ludzie na nim świrowali i nic więcej, były wyjątki. Jeśli SB ma być to niech będzie na zawsze. Ale ogólnie jestem na NIE... zbędna rzecz i nic więcej.
Popieram Cię Feo.

Randal

Banned
Jeśli mówisz że musi wrócić to ja się pytam co ty w nim takiego widzisz ??
Bo ja w nim widzę zbędną rzecz.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Powinno wrócić. Ze względu na chociażby to, że nowy user wiedział gdzie ma się zapodziać, a teraz powróciliśmy do starego modelu forum z samym pisaniem postów. Mi to się nie podoba i w zasadzie to nie rozumiem, dlaczego sb zostało usunięte.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Nowy user powinien się przywitać w odpowiednim temacie i najczęściej tam może się od innych dowiedzieć co i jak. Poza tym, może sobie poczytać forum i poszukać, gdzie coś się dzieje, gdzie się plotkuje itp.
Jeżeli userowi się nie chce zrobić pewnych rzeczy samemu, to sb mu nie pomoże. Jakoś większość może się odnaleźć i bez sb, a ci nieliczni, których ledwo widać od czasu zniknięcia komunikatora i tak nic innego nie robili jak spam na nieszczęsnym sb i nie rzadko wkurzali tylko innych. Tak więc, dla mnie to śpiew przeszłości.

w zasadzie to nie rozumiem, dlaczego sb zostało usunięte.

Dlatego, że całe życie forumowe skupiało się właśnie tam, kosztem wszystkiego innego. Ot i tyle.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
bo co to za forum bez SB? pierwszy raz się z takim spotykam i uważam że to jest podstawa forum. wystarczy zwiększyć liczbę modów i będzie w miarę spokój. forum bez sb śmieszy...
poza tym jest o wiele mniejszy kontakt z załogą forum....
do pana z dołu:
dla mnie utraciło dużo klimatu.

dajcie ankiete
ehh jak zwykle warn za takie drobnostki, bez żadnych upomnień -.-

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Won z tym syfem. FORUM jest od pisania postów, od pitolenia są chaty a nie forum. Zresztą, nie zauważyłem jakiejś wielkiej różnicy w "utracie klimatu" przez forum.

Ave

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Bury Zenek, jeśli faktycznie pierwszy raz się z takim forum spotykasz to nie wiem na jakich forach przesiadujesz. Ja znam kilka for na których nie ma SB i nikt nie narzeka. Tutaj wprowadzenie tego plugastwa do niczego dobrego nie doprowadzi. Jest czat forumowy, dlaczego nikt tam nie zagląda? Ano bo trzeba by instalować coś i klikać w dwie pozycje więcej, a tego już nikomu się nie chce robić.

Od początku tego forum, nigdy nie było SB i było ok, teraz wpadła internetowa młodzież i się burzy że coś jest nie tak. Na całe szczęście nie my o tym decydujemy, tylko czerwone ludki a one mają już na ten temat zdanie. Chyba każdy wie jakie.
Dalsza konwersacja na ten temat jest raczej zbędna.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jest jeszcze jedna kwestia.
forum traci duużo userów a w tym ci wartościowi. sam mało co odwiedzam forum bo jest nuda na sb. to jest po prostu idiotyczne. wiele nowych userów wchodzi na forum rozgląda się nie wie co zrobić to wali na sb i pyta ludzi. a teraz wchodzi typ rozgląda się, nie wie co zrobić nie ma sb to myśli "mam to gdzieś, słabe forum, wejdę na inne"

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie, nie. To nie ma sensu. Wiadomo, że SB nie wróci. Userzy nigdzie nie mają żadnej władzy i bardzo dobrze. Proponuję zamknąć temat, który jest bezsensowny i bezowocny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom