Bojan, w nagrodę za trzykrotne zdobycie tytuły Mistrza Walk, awansuję do rangi Kawalerzysty. Wniosek o awans wniósł sędzia Baal Isidro.
Dzyl i Wersus za brak zaangażowania w pracę Zakonu zostają zdegradowani o rangę w dół każdy. Najemnik@, Hotek i Dark1624 za to samo zostają wydaleni.
Przykro mi, że tak to wygląda. Gdy mówiłem, że odchodzę paru Zakonników twierdziło, że nie powinienem tego robić. Potem dyskutowaliście o tym, co można by jeszcze wprowadzić do Encyklopedii. Jaki jest efekt Waszych słów? Żaden. Jest to po prostu ŻENADA. To na co pracowaliśmy tyle czasu zostawiliście i nie chcecie nic dalej robić. Cóż, przykro mi. Jestem Mistrzem Zakonu długi czas i po prostu nie rozumiem o co chodzi. Reforma szkolnictwa tak Wam dała w kość, że ciężko poświecić komukolwiek marne pół godziny na głupie hasło dziennie? Mimo, że cały czas widzę bzdurne dyskusje na SB? Proszę Was, podejdźcie poważnie do sprawy i podejmijcie męską decyzję (w końcu nie ma tu żadnej kobiety) - albo robimy dalej, albo zamykamy sprawę. Przepraszam, ale nie myślałem, że jesteśmy grupą nierobów podobną do polskich piłkarzy, czy budowniczych dróg. Czyżbym się pomylił? Może liczycie, że oddamy niedokończony produkt naszej pracy w ręce Kacperexa? Naprawdę przykro mi. Proszę Was, zadecydujmy jak to ma dalej wyglądać i poprzyjmy słowa czynami.
Dziękuję za uwagę.