Wpadlam na pomysl, aby zalozyc myśli Gup'owiczow... ;P proszę o podawanie autentycznych odpowiedzi na poniższe pytania
Oto i one:
1. Imię DARIA
2. Data urodzenia 22.05.1993
3. Miejsce zamieszkania KATOWICE
4. Znak zodiaku BLIŹNIĘTA
5. Hobby PIŁKA NOŻNA I OGÓLNIE SPORT xD
6. Twoja pierwsza miłość NARAZIE NIE MA TAKIEJ PRAWDZIWEJ
7. Pierwszy pocałunek JAK MIAŁAM 5 LATEK xD
8. Gdzie wybrałabyś/ wybrałbyś po otrzymaniu dowodu osobistego (jak już go masz to napisz gdzie pierwszy raz zabrałeś go ze sobą) NA JAKAŚ IMPREZĘ (SPIŻ, 3 POZIOM, NOCKA W WYŻSZYM WYMIARZE
9. Jechałeś/ałaś w swoim życiu na koniu? I jakie wrażenia? TAK, A WRAŻENIA ZAJEBISTE, BAŁAM SIE TROCHĘ, BO TO W PODSTAWÓWCE JESZCZE BYŁO
10. Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby bardzo bolesna RODZINA, MOŻLIWOŚĆ GRANIA W KLUBIE, PRZYJACIELE
11. Ulubiona potrawa KLUSKI ŚLĄSKIE Z ROLADKAMI SCHABOWYMI xD
12. Wymień trzy swoje wady AROGANCKA (JAK SIE WKURZĘ), NIECIERPLIWA, NIEPUNKTUALNA
13. Twój ulubiony miesiąc LIPIEC, A JAK ŻEBY INACZEJ
14. Ulubiony film NIE POTRAFIĘ STWIERDZIĆ
15. Ulubiona książka NIE PAMIĘTAM TYTUŁU, ALE O ŻYDACH I BIRKENAU BYŁA
16. Ulubiona piosenka NA TEN CZAS LEONA LEWIS - BLEEDNIG LOVE (ZANIEDLUGO SIE TO ZMIENI PEWNIE ;P )
17. Ulubiona osoba ogólnie (aktor, piosenkarz lub kto inny xD) DODA, PUDZIAN (MIAŁAM OKAZJE Z NIM POGADAĆ NA LOTNISKU W WARSZAWIE, SPOKO KOLEŚ xD, JPII
18. Co zmieniłbyś/zmieniłabyś w Gup? WSZYTKO WG MNIE JEST OK, NIE POTRZEBA ZMIAN
19. Ulubiony klub piłkarski GKS KATOWICE (W KOŃCU W NIM GRAM xD)
20. Podaj ulubione imię męskie i żeńskie DAWID (MOJEGO BRATA xD), NADIA (BRATANICA )
21. Masz dziewczynę/chłopaka? NIE MAM ;P
22. Czego sie boisz? PAJĄKÓW (BOJE TO MAŁO POWIEDZIANE, JA MAM ARACHNOFOBIE haha;P)
23. Co chciałbyś/chciałabyś dostać na urodziny? SKUTERA, BO KUMPELA MA I JEST ZAJEFAJNY xD
24. Odpowiadałaś/ałeś szczerze na te pytania? JAAAAAAAASNE, ZE TAK xD
Do roboty Gup'owicze... będziemy aktualizować listę pytań xD Pomoże ktoś mi za jakiś czas w aktualizacji?
Oto i one:
1. Imię DARIA
2. Data urodzenia 22.05.1993
3. Miejsce zamieszkania KATOWICE
4. Znak zodiaku BLIŹNIĘTA
5. Hobby PIŁKA NOŻNA I OGÓLNIE SPORT xD
6. Twoja pierwsza miłość NARAZIE NIE MA TAKIEJ PRAWDZIWEJ
7. Pierwszy pocałunek JAK MIAŁAM 5 LATEK xD
8. Gdzie wybrałabyś/ wybrałbyś po otrzymaniu dowodu osobistego (jak już go masz to napisz gdzie pierwszy raz zabrałeś go ze sobą) NA JAKAŚ IMPREZĘ (SPIŻ, 3 POZIOM, NOCKA W WYŻSZYM WYMIARZE
9. Jechałeś/ałaś w swoim życiu na koniu? I jakie wrażenia? TAK, A WRAŻENIA ZAJEBISTE, BAŁAM SIE TROCHĘ, BO TO W PODSTAWÓWCE JESZCZE BYŁO
10. Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby bardzo bolesna RODZINA, MOŻLIWOŚĆ GRANIA W KLUBIE, PRZYJACIELE
11. Ulubiona potrawa KLUSKI ŚLĄSKIE Z ROLADKAMI SCHABOWYMI xD
12. Wymień trzy swoje wady AROGANCKA (JAK SIE WKURZĘ), NIECIERPLIWA, NIEPUNKTUALNA
13. Twój ulubiony miesiąc LIPIEC, A JAK ŻEBY INACZEJ
14. Ulubiony film NIE POTRAFIĘ STWIERDZIĆ
15. Ulubiona książka NIE PAMIĘTAM TYTUŁU, ALE O ŻYDACH I BIRKENAU BYŁA
16. Ulubiona piosenka NA TEN CZAS LEONA LEWIS - BLEEDNIG LOVE (ZANIEDLUGO SIE TO ZMIENI PEWNIE ;P )
17. Ulubiona osoba ogólnie (aktor, piosenkarz lub kto inny xD) DODA, PUDZIAN (MIAŁAM OKAZJE Z NIM POGADAĆ NA LOTNISKU W WARSZAWIE, SPOKO KOLEŚ xD, JPII
18. Co zmieniłbyś/zmieniłabyś w Gup? WSZYTKO WG MNIE JEST OK, NIE POTRZEBA ZMIAN
19. Ulubiony klub piłkarski GKS KATOWICE (W KOŃCU W NIM GRAM xD)
20. Podaj ulubione imię męskie i żeńskie DAWID (MOJEGO BRATA xD), NADIA (BRATANICA )
21. Masz dziewczynę/chłopaka? NIE MAM ;P
22. Czego sie boisz? PAJĄKÓW (BOJE TO MAŁO POWIEDZIANE, JA MAM ARACHNOFOBIE haha;P)
23. Co chciałbyś/chciałabyś dostać na urodziny? SKUTERA, BO KUMPELA MA I JEST ZAJEFAJNY xD
24. Odpowiadałaś/ałeś szczerze na te pytania? JAAAAAAAASNE, ZE TAK xD
Do roboty Gup'owicze... będziemy aktualizować listę pytań xD Pomoże ktoś mi za jakiś czas w aktualizacji?