Yo

Soki

New Member
Siemka tu Soki nazywam się Mateusz Sokół mam 15lat, nawalam w cs'a 1.6 steam i w gothica all cześci jakie są narazie przeszedłem mam zajawke na gothica 1dynke[OCENZUROWANE] aby mówili po polsku tyle z mojej strony yo ;s

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Na dzień dobry poropnuje zapoznać się z regulaminem forum, co znakomicie ułatwi ci bytowanie na forum. Cieszymy się że dołączyłeś do naszego grona :)

Pozdrawiam i życze miłego odkrywania świata Gothica na forum

P.S. Forum nie promuje piractwa wiec sprawe swojego spolszczenia musisz powierzyć wujkowi google

HoteK

Obywatel
No siema nareszcie jakiś typ ze steamem ! Nie spamuj , nie zanudzaj durnymi tematami i baw się dobrze :)

Vendetta

Deathproof
VIP
NS coś przeoczyłeś.

niestety po żmudynm sciąganiu jedynki z partów na rs był podpis pl okazało się ang wgrywam spolszczenie ale dalej lipa ma ktoś może spolszczenie dialogowe, aby mówili po polsku
i
- Forum nie promuje piractwa. Wszystkie tematy i posty z „crackami” czy nielegalnymi plikami będą kasowane. Założyciele takich tematów, będą karani.
To nie wymaga komentarza z mojej strony.
Aczkolwiek witam... Może jakoś się tu utrzymasz.

Fahrenheit

Pimpu?
Sorry, my tu nie piracimy, albo przynajmniej się do tego nie przyznajemy (Elessar, nie wkurzaj się, proszę). Tak więc o spolszczenie nas nie pytaj - z tego co wiem nie istnieje. Poza tym gra w taniej serii kosztuje 10 zł, a zestaw z 2 i Noc Kruka 30 zł. Żal ci tych pieniędzy? To nie jesteś fanem tylko pijawką :D Mam nadzieję, że wyjdziesz na prostą, posiedzisz tu i napiszesz dużo mądrych postów. I trochę ogranicz się z gwarą młodzieżową - jej używamy na shoutboxie :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Tym razem ci odpuścimy. Jeśli chcesz piracić to poza forum. Zapoznaj się z regulaminem bo długo tu nie zabawisz.

Do góry Bottom