Yo

MxvDark

New Member
Yo!!!!!! Z wszystkich części gothic najbardziej podoba mi się 2 nk . Bo trójka ma fabułę do bani.
Mam nadzieje ze sie lepiej poznamy :rolleyes:

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
No hej.
CYTAT
Mam nadzieje ze sie lepiej poznamy

Wyplułem pół szklanki, ale ok, ok. Wal naszemu adminowi na gg. Na pewno z chęcią z tobą poklika. ,p
Czuj się jak w domu, spamuj ile wlezie. Obama is great. McCain even better.

Broother

Member
Jak ty się do nowego wyrażasz?

Oczywiście witam, życzę miłej zabawy itp., itd. (to co zawsze). Nie spamuj, nie obrażaj innych, ogólnie przeczytaj regulamin.

CYTAT
Mam nadzieje ze sie lepiej poznamy

Akurat mi się pić nie chce... -_-

Phantom Lord

Active Member
CYTAT
Jak ty się do nowego wyrażasz?
A Ty co odwalasz? Babcia Jadzia przyszła nas pouczać...

Witam, witam, skoro masz nadzieję, że lepiej się poznamy (bez skojarzeń zboczki), to napisz nam coś więcej o sobie :) Taka moja sugestia.

Broother

Member
Przepraszam, chciałeś mnie obrazić? Bo nie wiem co o tym myśleć. Wcale nie jestem taki nowy, zarejestrowałem się dość dawno, a posty, to nie wszystko.

A ten tekst, to na żarty napisałem, nie domyśliłeś się?

PS Sorry za lekki offtop, ale musiałem...

@down

Ja ciągle jestem wyluzowany, a z twoich słów wynikało, że uważasz mnie za nowszego usera... Jak koniec offtopu, to koniec ;)

Phantom Lord

Active Member
Kolego, ja się nie mam zamiaru z Tobą kłócić. Nie musiałeś, nie mogłeś się powstrzymać.
Gdzie napisałem, że jesteś nowy? Jak chcesz pokazać, że żartujesz, to chyba wypadałoby użyć jakiejś buźki, lub czego innego... Nie byłeś aktywny na forum, skąd mam wiedzieć o co Ci chodzi, skoro Cię nie znam? Wyluzuj człowieku.

Koniec offtopu...

MxvDark

New Member
Nie o to mi chodziło!! Ja jestem hetero a nie homo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <_<

daria

Szejn
Weteran
A czy my mówimy, że Ty gejem jesteś...
Na żartach się nie znasz czy jak?? A Broother'owi chodziło o picie wódki, a nie masz jakieś skojarzenia.
Dobra temat zamykam, bo spam się robi ;)

Do góry Bottom