Yo Elo Yo

Lolek44455

New Member
Witam.Mam 14 lat i uwielbiam gothic.Gram też w cs ale to inna sprawa.Pochodzę z Krakowa.Chciałem się z wami poznać.Powiedzcie co robicie o czym gadacie? Pozdr

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Powiedzcie co robicie o czym gadacie?

O przejęciu władzy nad światem, buahahaha

Witamy na forum. Zapoznaj się z regulaminem oraz z tematem co w trawie piszczy. Gdy już się zaznajomisz forum dołącz do jednej z dwóch gild oraz/lub do zakonu. Mamy nadzieję, że się będziesz tu dobrze bawił.
A co do twojego pytanie, jest to forum o gothic'c więc o nim gadamy. Gadamy sobie również luźno ale to już sam zobaczysz.

A możesz się bardziej rozpisać? Czym sie interesujesz itp.?

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witamy na naszym forum kolejnego młodego użytkownika :) Co robimy i o czym rozmawiamy? O wszystkich sprawach związanych z serią Gothic, z grą Risen i wielu innych tematach. Jako nowy użytkownik powinieneś zapoznać się z tym tematem w celu lepszego poznania zasad na forum.

Co w trawie piszczy

Oczywiście nie wspominając o regulaminie.

O sprawach związanych z grą Coutner-Strike możesz podyskutować w TYMdziale. Część naszych użytkowników aktywnie gra w tą grę :)

Miłego eksplorowania zasobów tego forum :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

ED ci wszystko wyjaśnił z tego co widzę xD Ja dorzucę od siebie tylko to żebyś dołączył do jednej z gildii a potem do Zakonu ;]

Fahrenheit

Pimpu?
Witaj, przestrzegaj zasad z tego tematu co Elektryk podał a będzie dobrze :) Napisz TROCHĘ więcej o sobie, chyba, że nie chcesz.

BTW - tylko mi nie wyświetla poprawnie forum?

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witaj, przestrzegaj zasad z tego tematu co Elektryk podał a będzie dobrze :) Napisz TROCHĘ więcej o sobie, chyba, że nie chcesz.

BTW - tylko mi nie wyświetla poprawnie forum?

Aktualizacja skryptu forum, więc dlatego przez pewien czas nie wyświetlało poprawnie wszystkich elementów

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Witamy na forum ;) Rozgość się, bądź aktywny i zajrzyj od czasu do czasu na SB bo coś nam zamarło... ^^

Do góry Bottom